![]() |
Cytat:
|
a tam gadasz Fabrizio, pakuj się w piątek, tak jak Puntek mówi i jazda.
A pamiętasz jak Przemo, ledwo co z Włoch tirem wrócił, nie spał, tylko wsiadła na Afri i przyjechał do Kłodzka,i nie marudził że dużo km :Sarcastic: Nie możesz się z kimś zamienić ??? Na zmiany ? |
Ja z chęcią też bym przyjechał, pytanie tylko czy dane mi będzie trochę po bezdrożach górskich pojeździć?
|
aj tam zaraz dane , sam se wezmiesz i pojedziesz :D
|
Cytat:
|
na azymut, my tez ostatnio nie znalismy ;D
;) |
Jak ja widze jazde po górkach:
-będzie jazda po górkach :D Jak ja nie dam rady (ktoś musi prosie piec cały dzień:) i inne rzeczy też trzeba piec... same się nie spieką :)) to na pewno kolega Marek z Kłodzka który też przyjeżdża przeciągnie chętnych bezdrożami. Pytał się jaką traske ma myśleć, przykazałem tak żeby za prosto nie było ale i bez hardcorów żadnych :). Miejscówa jest taka, że można się najeździć do woli i nie odjechać wcale daleko, czyli powrót będzie krótki |
to ja poproszę coś na gpsa
|
Moje panny pojechały na Openera i zwinęły mi cały sprzęt.
Pytanie - czy zabierze ktoś kuchenkę żeby zrobić poranną kawkę? Namiot - została mi tylko trójka. Jak będzie miało padać to muszę ją zabrać. Jak ktoś się chce przytulić, to nie musi targać swojego. ps. chrapie, ale wtedy śpię i mi to zwisa:D |
Jak nie będzie Ci wadzić męskie towarzystwo do chrapania, to nie będę targał swego daszku :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |