![]() |
Tak jak Ci poprzednicy mówili... Sa dwie szkoły... Gipsowac i po miesiacu leczyc skutki gipsowania które moga byc gorsze niz sama przyczyna...Albo dac samemu wrócic do zdrowia... Wtedy wiecej boli ale jestes caly czas sporawna...Chyba ,ze jest złamanie....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Metamorfoza Trampka czy historia każdej blizny i siniaka ?
|
W związku ze spłyceniem tematu do rangi awantury kasuję post nadal jednak życząc zdrowia Brunetce, zresztą tak jak wszystkim potrzebującym.
|
Dziękuję wszystkim za chęć niesienia pomocy, cenne rady i słowa otuchy. Ostatecznie okazało się że nie ma żadnych złamań. Pozostały siniaki i ból stłuczeniowy. Ale jest już poprawa.
Nie wiem czy jeszcze w tym roku zreanimuję trampka. Ale do wiosny na pewno. Ale Brunetka zapewnia że mam go jeszcze nie sprzedawać. W związku z tym zapewne czeka mnie jeszcze trochę łatania go w przyszłości. |
Też życzę szybkiego powrotu do zdrowia i mam nadzieję że przeanalizowałaś gdzie popełniłaś błąd , aby w przyszłości starać się go drugi raz nie popełniać. Jeszcze raz zdrowia.
PozdrawiaM |
Cieszę się Brunetko, że wracasz do zdrowia a Ty Diverku dzielnie ogarniasz całą sytuacje :) tak trzymać!
jak checie to mogę Wam po prostu dać (np. w Białej komuś z Kostrzyna - o ile ktoś będzie i mógłby zabrać przy okazji wracając-i tu mam prośbę żeby taka osoba się odezwała !!, przesłać ...etc): 1) czasze do Trampka 600; 2) stelaż pod czache; 3) półkę zegarów; (może klamoty nie w jakimś idealnym stanie ale całe bez uszkodzeń po moim poprzednim Trampku) 4) no i jakieś książki serwisowe do TA 600 w razie potrzeby też się znajdą; wydaje mi się, że czym prędzej TA Brunetki będzie cały to poprawią Wam się humory :) a i szybciej nie będzie rodzinka suszyła głów |
Cytat:
Co do odbioru... Ja niestety cienko teraz przędę i ze względów finansowych nie dam rady przyjechać. Do Białej, z tego co wiem, nikt z naszych okolic się nie wybiera. Aby nie przyprawiać Cię o stanie w kolejkach na poczcie po prostu zamówię jakiegoś kuriera na nasz koszt i to od Ciebie odbierze w jakimś dogodnym terminie. Daj mi na priv swój nr tel to zadzwonie i szczegóły dopieścimy. |
1 Załącznik(ów)
nie ma sprawy :) , poczta blisko, wyślę Wam to jutro paczka ekonomiczną przy okazji (napisz tylko adres na priv)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29. |