![]() |
Cytat:
Powiedz co kupiłeś, jeśli to jakieś Cardo z prywatnego importu to mam kogoś kto mógłby Ci pomóc w zdobyciu polskiej gwarancji i instrukcji. |
Witam :)
A co powiecie o takim zestawie:http: //www.4bikes.pl/product_info.php?cPath=21_115&products_id=2823 szukam czegoś w niedużych pieniądzach. |
Michale : Kupiłem Scala Rider Q2, nie wiem czy to prywatny import:) Kupiłem z FVAT, gwarancją, ale nie wiem dlaczego instrukcji po naszemu nie ma. Angielski kumam kiepsko ale bluethoota odpaliłem . Ale za taka PL instrukcje byłbym bardzo wdzięczny :)
Swoją drogą to testowałeś ile on wytrzyma bez ładowania ? U mnie wygląda to tak : piątek : 8h ( muzyka , GSM , navi ) sobota : 4h ( muzyka , navi ) GSM się popsuł w międzyczasie :D niedziela : 9h ( muzyka , navi ) poniedziałek : 4h ( navi ) I nadal działa ;) Jak to jest ?? Może on się ładuje jak jest podpięty "po kablu" ? Ale kontrolka żadna się wtedy nie pali ... nie widać by się ładował ... |
Cytat:
Jak sie laduje to powinna świecić sie lampka czerwona. Przy naładowanym zgaśnie. Co do instukcji i gwarancji polskiego imortera to przesyłam info na priv. |
Ja zakupiłem Midlanda BT2, niedługo biorę się za montaż. :).
Relację i wrażenia z użytkowania opisze w niedługim czasie. Na pierwszy rzut oka sprzęt bardzo dobrze wykonany, brak niedociągnięć. To tyle na początek :) |
Witaj
i jak testy BT2. Zastanawiam się nad jego kupnem |
witam, a mam takie pytanko , czy takim sprzętem http://allegro.pl/show_item.php?item=1236134825 można pogadać z pasażerem, chociaż przy niedużych prędkościach, czy może lepiej dołożyć trochę kasy i wziąść coś droższe, a może wogóle dać sobie spokój, proszę o porady, dzięki pozdr.yarecky2000
|
Jak przeczytasz cały temat sam wyciągniesz wnioski, trochę pracy, pliss....
|
Witam serdecznie.
Jestem już po sporyyych testach Bt2, Naprawdę jestem zadowolony z moim plecaczkiem z tego sprzętu. :). BT jest bardzo dobrze wykonany, wszystko działa jak należy. Szczególnie w długich podróżach polecam oczywiście rozmowę między sobą ale do tego słuchanie muzyki z odtwarzacza mp3, (ktoś pisał że działa to wtedy tylko w mono to pomyłka !!!!!) rozmowa i słuchanie muzyki jest w stereo. Jeśli macie pytania z miłą chęcią odpowiem. Pozdrawiam.:) |
ja uzywam od jakiś 3 sezonów zestawu firmy autocom, dokłądnie autocom active plus, zestaw przewodowy mozliwosc podłaczenia mp3 i telefonu tyle ze po kablu.
zrobiłem w nim jakieś 30-40tys km bez zadnych problemów trzeba tylko uważać na kable zeby ich nie poprzecierać, jako że zestaw posiada funkcje vox to o zadnych szumach nie ma problemu nawet przy 150 mozna swobodnie rozmawiać z pasażerem |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |