![]() |
Uff, dotarłam swoim czołgiem "nie do zatrzymania":lol8: po pięciu i ciut godzinkach do Wrocka (4 godz szybciej niż w tamtą stronę) dzida była na maksa i łokcie cały czas wysoko, tylko inni kierowcy patrzyli na mnie jak na głupola:haha2:
a teraz po kolei Ucuś, Królowo - :bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow: :bow::bow::bow::bow: Dziewczyny jesteście czadowo odjazdowe i ogromnie się cieszę, że Was poznałam:zdrufko:, Elutka cmok Michał i Marcin, moto tym razem dojechało w pozycji wertykalnej - wielkie dzięki! ....i pozdrawiam Dziunka :lol8: |
Lejdisy moje najfendurowsze :p!
Wszystko, co się w Kwidzyniu wydarzyło, przeszło moje najśmielsze oczekiwania! Ucek - to wszystko Twoja wina ;) - i wielkie dzięki Ci za to:bow::bow::bow:! Całości nie sposób opisać słowami a przynajmniej nie dziś - takie emocje są we mnie, że nie stać mnie na minium obiektywizmu:dizzy::D Zaglądającym ciekawym powiem tylko - reprezentowałyśmy Was godnie - nasz "występ" opisze prasa, pokaże tv oraz fim dok. - i to wcale nie żarty! O nawiązanych znajomościach i przygodach długo by opowiadać:drif:; Atmosfera zawodów cudowna - ludzie legendy i sławy światowego formatu w kameralnym otoczeniu - okazało się, że na Erzberg nie trzeba jechać, żeby samego Teddiego Błażusika czy Bartka Obłuckiego popodziwiać! (i chyba nie skłamnię, że były też chwile kiedy to oni podziwiali nas ;)). Nam natomiast wielką frajdę sprawiło podziwianie i kibicowanie startującym dziewczynom :lc8::zdrufko:! http://sport.wp.pl/kat,32386,title,Polacy-w-czolowce-motocyklowego-enduro,wid,12362684,wiadomosc.html?ticaid=1a579 Fotek mamy cały "wór" - i pewnie parę tu wrzucimy (zostałyśmy obdarowane wieloma prezentami m.in. przez PZMot filmem "Women's Motocross World Championship" 2008 i jak się kierownik DKF-u WTA zgodzi, zrobimy tradycyjny pokaz czwartkowy?) Dziś Chcę napisać tylko to, że najpiękniejsze dla mnie były chwile, kiedy doświadczona "uckowa" ekipa Lejdis na KTM z Pro-motor'a wraz z naszą Olą "turlała" po okolicznych łąkach, błotach i piaszczystych bezrożach Lejdisy AT w obstawie afrykańskich i promotorsowych chłopaków - takiej integracji chyba jeszcze nie było! To jedna z najradośniejszych lekcji jaką dane mi było przeżyć! Kochani, dzięki Wam: - zdobyłam Puchar Pozytywnej Energii ! - zdobyłam swój kolejny Everest! Bardzo, bardzo wszystkim, krórzy "maczali w tym palce" a raczej opony - dziękuję! p.s nieśmiało proszę o jeszcze :) KISS wasz raczkujący endu-raczek |
My Ramboszczakiem też dotarliśmy bezproblemowo. Wracaliśmy na siagę przez wioski i nawet załapaliśmy trochę offiku szutrowo-piaskowo-leśnego.:D
Fajnie się latało, podnosiło sprzęty i pchało DRkę.:cool: Oby więcej takich wypadów, najlepiej BEZ napinki!:Thumbs_Up::D Łykend był perfecto.:blues::at: :webers: SZACUN ŁUCJO!!!:bow::bow::bow::bow::bow::bow: |
Nie napiszę nic specjalnie odkrywczego niż to że było CUDOWNIE!!
Największe podziękowania oczywiście dla Łucji - jeżdżenie pod takim przewodnictwem to zaszczyt!! Ogromne dzięki także dla chłopaków promotorowych za obstawe no i mojej prywatnej obstawie - Marcinowi wielkie dzięki :* No i przede wszystkim wszystkim femdurowiczkom!! Było rewelacyjnie :) A te błota, łąki, widoki, komary.... bezcenne :D |
Elutka, rozumiem że latałaś już na Dominatorku ?
|
oj zazdroszczę:drif: foty! dużo fot prosimy:)
|
Aloha!!!!!!!!!
co to był za weekend!!!! super super najsuperowszy !!!! Lejdis jesteście najlepsze na świecie!!!:Thumbs_Up: :):):):):):) Wielkie podziękowania dla wszystkich, którzy przyczynili sie do organizacji tego spektakularnego Lejdisowego spotkania, które na pewno zapisze się WIELKIMI LITERAMI w historii!!!!! :brawo::oldman: Łucjo- matko pszczoło Organizatorko, źródle pozytywnej niewyczerpalnej pozytywnej energiii!!! Dziękujemy za wszystko!!!Pełen sukces na każdym polu!!!!!!!:brawo: p.s. szczęka mi opadła na twój widok o 6.00 pod domkiem, no ale jak na matkę przełożoną organizatorkę przystało, 3ba było „dziecię początkujące” w podróż powrotną wyprawić ;):at: Medal dla Oli i Łucji za Lejdisowe kreacje!!!!:brawo::brawo::brawo::brawo: Oli i dziewczynom na potworach- big dzienkówka za kupę bezcennych rad dla początkujących!!! zarażacie enduVirusem i to bardzo skutecznie !!! Chłopaki jesteście - the best!!!! Wasze wsparcie duchowe i techniczne bezcenne!!!! Z uśmiechem i cierpliwie wspieraliście Nas w naszych koleinowo-błotnych upadkach, naprawialiście cośmy popsuły, :D, a co za prezencja w Lejdisowych strojach!!!!:blues: Cieszy, że grono Dominek rośnie w siłę!!!! :Thumbs_Up::beer2: już nie mogę się doczekać, kiedy znowu się spotkamy!!!!!:at: p.s2. ktoś może znalazł moją kiecę? ściskam wszystkich Megi |
Femduro team rzeczywiście robił wielkie wrażenie.
Jestem pełen podziwu dla wszystkich lejdisek, dla tych doświadczonych na wścieklakach i dla tych początkujących z mega pozytywnym zacięciem. Cieszę się, że mogłem poznać wcześniej nie poznane femdurowiczki. Słowa uznania za wkład organizatorski:Thumbs_Up: Go Ladies!!!:rules: |
mnie to sie zdaje ze jak Panie startowaly to z parasolami powinny stac jakies 'Pudziany' a nie 'kroliczki' ale moze ja sie nie znam...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:58. |