![]() |
Ja muszę się jednak wytłumaczyć. Brzydko napisałem.
|
Cytat:
obierasz tylko kierunek "na Rumunię" i wio... (tak wiem wszyscy jeżdżą "Do Rumunii" :)) Nie ogarniam takich pytań jakby "ludzie z fejsa" wiedzieli lepiej co Ciebie interesuje, a co nie , co lubisz, a czego nie, gdzie byłeś , a gdzie nie, itd... itp... Dla mnie to taki krzyk rozpaczy: KUPIŁEM MOTOCYKL I CO TERAZ ? :haha2: |
Rozi73
:Thumbs_Up: Nareszcie jakiś głos prawdy |
Cytat:
Cytat:
Byłem 2 razy ale tylko w Bukareszcie. Miło wspominam Cytat:
Zadałem normalne pytanie czy noclegi nad Adriatykiem w Czarnogórze będą.oblegane w lipcu i czy lepiej zarezerwować wcześniej? To chyba normalne pytanie dla kogoś.kto tam nigdy nie był? Widzę, że część z was zachowuje się jakby zaliczyli Paryż Dakar czytając gwiazdy, jedząc padline, pijąc wode z kałuży i odpoczywając na kamieniu... |
Cytat:
|
Dzieki, damy rade :beer2: miłego weekendu
|
Cytat:
Drugi wyjazd też z tą apką, ale szukać było gorzej. Trzeci - po straceniu ponad 150PLN na próby poszukania stacji paliw zakupiłem ich kartę sim - ONE. I korzystając z internetu, przez booking, na spokojnie koło południa zgrubsza ustalałem dokąd dojadę a tak koło 17 szukałem dokładniej i rezerwowałem. Zawsze znajdowałem. |
Ogólnie temat zaje...ty to jak pytać z kim mam się żenić. :haha2:
Nie było po czym jeździć, co nas interesuje, gdzie spać itd. ale opier...ć to jest ok. ale przecie to dopiero pierwszy dzień wiosny :D |
Cytat:
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
Kolego Para chciałem zapytać Cię jak wybrałeś Maroko i Madagaskar
skoro tam byłeś. I proszę nie odbieraj mojego wpisu jako złośliwości, --to ciekawość. A dodatkowo chciałem Ci podziękować za taki wątek ""'Brak pomysłu.................pomóżcie" bo sprowokował wielu forumowiczów do wypowiedzi na lekko uśpionym FORUM Wsiadaj na motocykl i jedź ""na słońce""--południe. Dodatkowo powiem że ::: wsadź motocykl do busa i wyjmij za Mostarem, wcześniej jest nuda, skorzystaj z wątków Ponckiego o wyprawach na Bałkany. W Grecji możesz spać w namiocie na plaży . Szerokiej drogi i PRZYGODY. ciał |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |