Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Kwestie różne, ale podróżne. (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=80)
-   -   Brak pomyslu na wyprawę, pomóżcie. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=47063)

matjas 20.03.2025 20:22

Ja muszę się jednak wytłumaczyć. Brzydko napisałem.

Rozi73 21.03.2025 10:27

Cytat:

Napisał matjas (Post 874862)
Mister - wyjedź w końcu :D
Instalujesz booking i jedziesz. Na dwie godziny przed spodziewanym końcem jazdy szukasz na bookingu /opcja mapy/ okolicę gdzie chcesz spać. Bookujesz i amen.
Zbyt dużo chłopie analizujesz.

o to.. to.. mój ulubiony styl podróżowania
obierasz tylko kierunek "na Rumunię" i wio... (tak wiem wszyscy jeżdżą "Do Rumunii" :))
Nie ogarniam takich pytań jakby "ludzie z fejsa" wiedzieli lepiej co Ciebie interesuje, a co nie , co lubisz, a czego nie, gdzie byłeś , a gdzie nie, itd... itp...
Dla mnie to taki krzyk rozpaczy: KUPIŁEM MOTOCYKL I CO TERAZ ? :haha2:

Navaja 21.03.2025 11:22

Rozi73
:Thumbs_Up:
Nareszcie jakiś głos prawdy

Para 21.03.2025 12:40

Cytat:

Napisał matjas (Post 874894)
Ja muszę się jednak wytłumaczyć. Brzydko napisałem.

Hej, nie ma problemu :at::Thumbs_Up:

Cytat:

Napisał Adagiio (Post 874889)
Nie czytałem tematu, być może padła ta prosta propozycja, byłeś w Rumunii ? Jak nie byłeś to jedź. A jak już tam byłeś to jest Serbia , Bośnia, Macedonia, Czarnogóra, Grecja > W każdym z tych krajów są ładne góry a w nich widokowe trasy, inne od naszego jedzenie, trunki I ludzie. Nie ma jeszcze euro kołchozu, w Grecji niby jest, ale jakby go nie było.
Powodzenia.

Dzięki za podrzucenie Rumunii do tematu, coś do przemyslenia no i zawsze troche bliżej, ale raczej to będzie coś na później! :)

Byłem 2 razy ale tylko w Bukareszcie. Miło wspominam

Cytat:

Napisał Rozi73 (Post 874929)
o to.. to.. mój ulubiony styl podróżowania
obierasz tylko kierunek "na Rumunię" i wio... (tak wiem wszyscy jeżdżą "Do Rumunii" :))
Nie ogarniam takich pytań jakby "ludzie z fejsa" wiedzieli lepiej co Ciebie interesuje, a co nie , co lubisz, a czego nie, gdzie byłeś , a gdzie nie, itd... itp...
Dla mnie to taki krzyk rozpaczy: KUPIŁEM MOTOCYKL I CO TERAZ ? :haha2:

A jakie pytania ty ogarniasz? Nie wiem co to ma w ogóle do tematu, powinienem w sumie zignorować ale cięzko...

Zadałem normalne pytanie czy noclegi nad Adriatykiem w Czarnogórze będą.oblegane w lipcu i czy lepiej zarezerwować wcześniej? To chyba normalne pytanie dla kogoś.kto tam nigdy nie był?

Widzę, że część z was zachowuje się jakby zaliczyli Paryż Dakar czytając gwiazdy, jedząc padline, pijąc wode z kałuży i odpoczywając na kamieniu...

Emek 21.03.2025 12:49

Cytat:

Napisał Para (Post 874948)
Zadałem normalne pytanie czy noclegi nad Adriatykiem w Czarnogórze będą oblegane w lipcu i czy lepiej zarezerwować wcześniej? To chyba normalne pytanie dla kogoś.kto tam nigdy nie był?

Bez obrazy ale to wróżenie z fusów jak będzie wyglądać obłożenie noclegów w Czarnogórze w lipcu. Pojedziesz, zobaczysz. Byłem w lipcu i w jednym miejscu bez problemu znaleźliśmy miejscówki dla 20 osób a to samo miejsce kilka dni później na powrocie było zabite.

Para 21.03.2025 13:37

Dzieki, damy rade :beer2: miłego weekendu

Dlugi_TA 21.03.2025 14:43

Cytat:

Napisał Para (Post 874948)
Zadałem normalne pytanie czy noclegi nad Adriatykiem w Czarnogórze będą.oblegane w lipcu i czy lepiej zarezerwować wcześniej? To chyba normalne pytanie dla kogoś.kto tam nigdy nie był?

Chyba mogę się wypowiedzieć, bo zawsze w lipcu bywałem. Pierwszy wyjazd noclegi szukałem z aplikacją maps.me z mapami ściągniętym - miała fajne filtry pozwalające szukać tanie noclegi. Później zrobili aktualizację :-(
Drugi wyjazd też z tą apką, ale szukać było gorzej.
Trzeci - po straceniu ponad 150PLN na próby poszukania stacji paliw zakupiłem ich kartę sim - ONE. I korzystając z internetu, przez booking, na spokojnie koło południa zgrubsza ustalałem dokąd dojadę a tak koło 17 szukałem dokładniej i rezerwowałem.
Zawsze znajdowałem.

Melon 21.03.2025 20:42

Ogólnie temat zaje...ty to jak pytać z kim mam się żenić. :haha2:
Nie było po czym jeździć, co nas interesuje, gdzie spać itd. ale opier...ć to jest ok. ale przecie to dopiero pierwszy dzień wiosny :D

Brzeszczot 21.03.2025 21:12

Cytat:

Napisał Para (Post 874957)
Dzieki, damy rade :beer2: miłego weekendu

Chyba moja propozycja zaraz na początku była najlepsza 😁😁😁😉

Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka

stopa-uć 21.03.2025 21:43

Kolego Para chciałem zapytać Cię jak wybrałeś Maroko i Madagaskar
skoro tam byłeś.
I proszę nie odbieraj mojego wpisu jako złośliwości, --to ciekawość.
A dodatkowo chciałem Ci podziękować za taki wątek ""'Brak pomysłu.................pomóżcie"
bo sprowokował wielu forumowiczów do wypowiedzi na lekko uśpionym FORUM
Wsiadaj na motocykl i jedź ""na słońce""--południe.
Dodatkowo powiem że ::: wsadź motocykl do busa i wyjmij za Mostarem,
wcześniej jest nuda, skorzystaj z wątków Ponckiego o wyprawach na Bałkany.
W Grecji możesz spać w namiocie na plaży .
Szerokiej drogi i PRZYGODY.
ciał

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55.