![]() |
Cytat:
Ważne, żeby przejeżdżając granicę poszczególnych krajów, wyłączyć i włączyć telefon, bez tego nie będzie banglać. |
Cytat:
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
Łukasz próbowałeś revoluta, waham co wybrać bo mam konto w revolucie ?
|
1 Załącznik(ów)
Powiedzmy, że do czasu wyjazdu mam jeszcze trochę.
Sami wiecie, że będzie to taki pierwszy raz tak dalej. Jeśli będę chciał w Górach Przeklętych nocleg zrobić to jakiejś zwierzyny powinienem się obawiać? Wiem, może się to wydać śmieszne, ale gdzieś mi to tak z tyłu głowy mignęło Załącznik 142311 |
Cytat:
Revoluta nie mam , używam raczej karty ZEN, to polski odpowiednik pół ruskiego revoluta. A tak na prawdę to najczęściej place kartą kredytową World, z MBanku, wychodzi mi jeszcze taniej niż revolut. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Na Bałkany kupowałem kartę One (https://1.me/), za 15 euro bodajże 500GB, mi wystarczyło, ale ja mało co z interku korzystam, tyle by kwaterę znaleźć, pogodę sprawdzić.
Kupowałem fizycznego sima, bo mój fon nie obsługuje e-sim. |
Cytat:
Sprawdzę potem jak z roamingiem jest pomiędzy sąsiednimi krajami. Nie potrzebuję non stop sieci, ale fajnie awaryjnie coś mieć. Nawigacja na ile się da będzie offline (pewnie jakiś garmin zumo wjedzie). |
1 Załącznik(ów)
W poprzednim roku pojechaliśmy na festiwal trąbek i też kombinowałem z internetem. Skończyło się na czymś oferowanym przez Orange, bezpieczny roaming. 1 GB za 15 PLN/24 h. Co ciekawe, rozpoczęta doba w Serbii trwała dalej w Czarnogórze i BiH. Przyznam że było nam to bardzo na rękę, tym bardziej że już raz reklamowałem duże kwoty, gdy z jakiegoś powodu będąc już na Węgrzech bynajmniej nie w pasie granicznym, mój telefon był w UE a żony w Serbii.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |