![]() |
Ja akurat robiłem u takiego dziadka, mówił coś o rozhartowywaniu sprężyn. Kosz mam zanitowany
|
tulejkopodkładki pod sprężyny i zanitowane
|
jestem mechanikiem samochodowym, z koszem dam se rade ale skąd wziąść sprężyny. myślałem o starych tarczach sorzęgłowych z samochodow ale niewiem czy niebędą za twarde??
|
Wiem że dorabiali na zamówienie ale jakieś problemy były
|
a jakiś namiar na tego gościa. Ile już zrobiłeś??
moja żona namawia mnie na orginał bo jak twierdzi, że jak się zabije ! to ona mnie zabije ! ale jest troche zadrogie |
Cytat:
|
Dłużej nie wytrzymam! musze coś zrobić z tym koszem bo tak napier... jak bym wiadro śrubek wrzucił do reaktora.
Ciapek jak testy? |
Mój kosz już tak szarpie że obroty silnika nie są stabilne na wolnych.:D
|
A w mojej Afri jest tak,
że na zimnym silniku to słychać stukanie jak jest na luzie i nacisnę sprzęgło. A kiedy włączę bieg stukanie milknie. I co? Czy już mam się szykować na reanimację kosza sprzęgłowego?? Czy może to nie kosz sprzęgłowy tylko cóś innego?? (...) No co? Jestem niedoświadczony więc pytam. |
Hałas kosza w moim przypadku objawia się na wolnych obrotach na luzie na nie wciśniętej klamce.
Kosz sprzęgłowy cichnie tylko jak podniosę obroty powyżej 2000 lub jeżeli wcisnę klamkę (ale ostatnio to tez nie zawsze ucisza mój kosz). |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |