![]() |
Witam wszystkich, wyjazd jest planowany od 5 września (sobota) do 12,13 września TEGO ROKU, wiec jak widać zostało niewiele czasu i trzeba by podjąć jakieś ostateczne decyzje. Sam też muszę załatwić urlop i przygotować się do wyjazdu, trzeba dopracować trasę dogadać się w sprawach technicznych żeby wszyscy byli zadowoleni itd.,itp. To nie jest wypad za miasto ze wsiadasz i jedziesz więc apeluje o zdeklarowanie się konkretnie.
|
Cytat:
|
Dwa weekendy ,nie dam rady.Pozdrawiam
|
11 września jest planowane 2 dniowe latanie off po Zlatiborze i innych rejonach w Serbii. Ja jeszcze nie wiem czy uda mi się śmignąć ale taki mam plan.
Jak coś to zapraszam. |
ja jakpisałem jestem chętny na wyjazd ktoś jeszcze dołączy?
|
Ja się deklaruję na 99% w tym momencie! Albania OK! Mam nadzieję na sporo offa.
|
o proszę to już prawie robi sie tłum :):at::at:
Zazigi a skąd będziesz startował ? |
prawdopodobnie spod puław ;)
|
:)to myślę że razem możemy wystartować
Joker rozumiem że obmyślasz plan wypadu ? bo coś sie nie odzywasz ? znalazłeś jeszcze jakiegoś chętnego ? |
W sprawie wyjazdu do Albanii i Czarnogóry, jeżeli chodzi o ubezpieczenie na moto to wystarczy zielona karta,dodatkowo w Kosowie trzeba zapłacić 20 euro za wjazd (dodatkowe ubezpieczenie). Nastawiamy się na jak najtaniej, spanie na dziko jedzenie co się złapie, tylko zostanie tankowanie, żadnych dodatkowych opon nie bierzemy, motocykle jakie jadą to 3 afryki i 2 trampki, żadnych wyścigów nikt nie planuje wiec nadążysz, jeżeli chodzi jeszcze o ubezpieczenie zdrowotne to nasze tam nie działa. Myślę ze spotkanie na granicy koło godziny 10-11 przed południem.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:39. |