![]()  | 

Termin na Gruzję jeszcze nie ustalony. 
	 | 

śledzę wątek :lukacz: 
	 | 

Hej i co kierunek  w jaką  stronę  wyklarowal się?? 
	 | 

Na razie się klaruje ale wstępnie jest bałkański...a jak wyjdzie - to się okaże ;) 
	 | 

Trochę to wszystko sie komplikije, Ekipa raczej chce Polskę robić ale ja chyba w kierunku balkanskiego TETa bym pojechał - planuje (juz zabukowany) urlop od 29 maja na 2 tygodnie i nie chcialbym ich spędzić znowu w Polsce. Planowaliśmy maksymalnie 5 moto do wspólnej "próby" pojechania na Bałkany. Charakter wycieczki niezmienny - namiot, jak najdalej od miast itp - jedzie ktoś w tym czasie w kierunku balkanskiego TETa? Pytam na wszelki wypadek, gdyby jednak moja Ekipa mnie przegłosowała i została w Polsce - wtedy bym sie dołączył z chęcią do takiego wyjazdu ;) na DZIKU oczywiście ;) 
	 | 

W kierunku TET czy na TET bo to jednak zasadnicza różnica. Bałkański czyli który? 
	 | 

Cytat: 

| 

-ale bałkański TET to nie to samo co albańska droga na Teth....:D:haha2: 
	 | 

Cytat: 

Edytowałem date - wyjazd od 29, góra 30 maja :) juz mi sie tak chce jechać, że przyspieszyłem urlop o 2 tygodnie hehehe wyjazd 29-30 maja, powrot gora za 2 tygodnie  | 

Jesli nie zamkną granic, jadę na 100% - zapraszam w razie czego do kontaktu. Wiem, ze to tak z czapy, bo na razie moja Ekipa jeszcze nie zdecydowała więc szukam towarzystwa na ewentualność, gdybym jednak musiał jechać sam... A moze mnie ktoś przygarnie w tym terminie? ;) EWENTUALNIE oczywiście - jakoś tak samemu to mam opory nawet na TET na Balkanach... 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46. |