![]() |
|
Są, ale Leo ma bezsensowną przejściówkę przed tłumikiem, przez co cały tłumik kończy się przy rejestracji prawie. Osłona jest dłuższa, żeby zakryć ten dodatkowy kawałek rury... :mur:
Narazie przykręciłem samą metalową osłonę i kminię czy to nie styknie...zobaczymy jak będzie z czarnym tłumikiem wyglądało...zawsze można to maznąć farbą termiczną... Jutro mam mieć Ixila u siebie, ciekaw jestem... :drif: :at: |
2 Załącznik(ów)
Ixil dotarł, zamontowany, odpalony na moment, bo czasu brakło. Od spodu ma nabitą tabliczkę z homologacją. Całość ze wszystkimi mocowaniami waży ok. 3,7kg (mogło by być mniej...). Ale wizualnie jest sporo lżej i nawet fanie pasuje. :) Narazie walczę z wyjęciem db-killera, śrubka nie była wkręcona (otwór jest), a wkładki nie daje się wyjąć (nie widać, żeby była przyspawana gdziekolwiek)...próbowałem kombinerkami kręcąc wyciągać i nic...nie mogę go puknąć od wewnątrz bo jest komorowy...dziś jeszcze spróbuję go pomęczyć, ale już się zaczyna wyginać końcówka kilera od kombinerek...
Osłonę kata spróbuję prysnąć na czarno i powinno to ładnie grać. Oby tylko nie parzyło... Ma ktoś może na zbyciu samą metalową osłonę kata? Trochę bym ją dłubnął... ;) Załącznik 77894 Załącznik 77895 |
Wygląd to jedno, ale daj znać jak to gra w porównaniu do oryginału :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
sexi!
|
Teraz jest lux, wyklej od dołu tą folią odbijającą ciepło i powinno dawać radę.
|
Majki zmień obejmy mocujące tłumik na karbonowe. Ja kupiłem NAT demo od dealera w Poznaniu z zamontowanym Ixilem. Po 3 tysiącach gumy zaczęły się topić. Dealer zareklamował i dostał karbony.
Mimo tego, że tłumik brzmi zajebiście, poprosiłem o zdjęcie - kwadratowy NAT bardziej mi się podoba niż jakikolwiek akcesoryjny. Ixila wystawiłem na sprzedaż. |
Jak gada to jeszcze do końca nie wiem, z dbkillerem trochę głośniej od oryginału, ale lekko pierdząco. Muszę go wyjąć i wtedy się okaże czy daje radę. ;) Na YT jest kilka filmików, również w porównaniu do oryginału, tylko tam mogą być jeszcze przelotowe wersje (xovs)...
Zapomniałem o tej opcji z wyklejeniem od spodu...mam nawet taką taśmę termiczną do kominków...sprawdzimy. Z zewnątrz się maźnie na czarno i powinno ładnie się komponować... Olecki, dzięki za info. ;) |
Nie ma sprawy. :-) Dużo radochy będziesz miał z tej muzyki. :-)
|
Cytat:
ja nawet bez db-killera jezdzilem jakis czas, niestety każdy ma swoje granice wytrzymałości :dizzy: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17. |