![]() |
hmm czy znam Piotrka to łba sobie uciąć nie dam. Na łączce dużo na KTM-ach osób jeździ. Ale jak jeździ u Marka to znam pewnikiem. Gdybym go zobaczył w kasku i stroju enduro to bym wiedział na 100%
|
http://moto.allegro.pl/item526329714...jstrowany.html ja zaproponuje malutkiego ktm a co.
|
pytanie czy to EXC czy przerobiony SX
|
ładny ten KTM, ciekawe co za sprzęt w rzeczywistości i jaki myczek z tą aukcją, pewnie sprzedaż poza nią na telefon ;)
kurcze , zaczyna coraz bardziej chodzić po głowie...poza tym tak zachwalacie :rolleyes: |
jeżeli to przerobiony SX to ma twarde zawieszenie i bardziej wyżyłowany silnik. Co do myków to pewnie nie ma cena całkiem rozsądna, choć ja bym targował ;) .Pytanie w jakim stanie silnik
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
Ania, dziewczyna Maćka z Motosyberii właśnie na niej śmiga po Wietnamie. Załącznik 3586 No i te 2 reflektory :drif: Załącznik 3585 |
jeśli mógłbym się podłączyc do tematu ;)
też mi chodzi po głowie lekka maszynka do szlifowania jazdy w terenie, myślę właśnie o dr 350 (drz super ale finansowo raczej nie wydolę). Czy te sztuki występujące na allegrze w granicach 5-6 tysi wogóle coś warte mogą byc?, czy za taką sumę da się coś wyrwac i nie wtopic? |
Skoro już ktoś odswierzyl temat to dodam, że dziwi mnie to parcie na "guziczek". Ostatnio moja kobitka, niemająca prawka i znająca się na jeździe motocyklem jak ja na wielbłądach, kilkakrotnie odpalila małą wściekliznę i nawet polatała troche :eek:
A ja jak wchodze zimą do garażu to zastanawiam się który już nie odpali (akumulator) a o małego nie muszę sie wogole martwic :) |
Jeżdżę w górach ,gdzie bez guziczka nie da rady.
Pod stromym wzniesieniem jeśli motocykl zgaśnie do tyłu nie da rady bo hamulce nie utrzymają. Kopnąć nie da rady , bo nóżki brakuje. Możesz tylko nacisnąć guziczek by nie koziołkować :) |
Sorki Franc ale na podjeździe nie ma prawa zgasnąć (chociaż mi gasnie ;)).
Ale jak jest tak stromo, że nie da rady odpalić to nieda rady też ruszyć. Podjażdy robi sie na raz albo wcale :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |