Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Marocco 2009 Maj (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=2293)

podos 15.01.2009 13:12

e przejmujesz sie... Odpowiadaj, że nie lubimy na motocyklach jeździć...

bajrasz 15.01.2009 14:22

Cytat:

Napisał sambor1965 (Post 39433)
Tylko znowu odstaniemy zjebke na forum transalpa ze ciagamy lawety po swiecie zamiast na kolach jezdzic.

Gdzieś to wyczytał?

sambor1965 15.01.2009 14:44

Cytat:

Napisał bajrasz (Post 39477)
Gdzieś to wyczytał?

Spoko Bajrasz, Maniek cos tam napisal o pociagach, samolotach i lawetach i nie wiem czemu pomyslalem ze to o nas. Moze dlatego ze post dotyczyl Azji centralnej.
Ale tak w ogole to mi w ogole nie przeszkadza, bo jakos malo wrazliwy juz jestem. Wiec sie nie obrazam. Sam tez wolalbym pojechac wszedzie na kolach a nie laweta, tylko mnie nie stac albo nie mam czasu.

Jak to ladnie ujal pewien polski general w czasie wojny mowiac do zolnierzy: Tez chcialbym umrzec za Ojczyzne, tylko stan zdrowia mi nie pozwala.

Sambor

PS. Uzywajac lawety narazasz sie jednak na takie uwagi, bardziej honorowo jest pojechac na kolach i byc tam tydzien zamiast czterech.

bajrasz 15.01.2009 16:08

Nooo, czyli to jakiś Maniek, a nie forum trampka;)
A tego typu uwagi, to należy traktować...wiesz jak:)
A że młode wilcy, mają chyba więcej czasu i pieniędzy,
a na pewno więcej do powiedzenia:dizzy:, to już na to nie ma rady:)

PawelZDR 15.01.2009 16:12

Nie ma się czym przejmowac ,takie opinie wygłaszają najczęściej ludzie dla których podróżowanie oznacza 100km rocznie dookoła "komina".Do tego przecież wystarczy chiński skuter ;)- ale ich też szanujemy.

sambor1965 15.01.2009 16:47

Nic nie mowie o przejmowaniu sie. Jak bedziecie w moim wieku to sie bedziecie kurde przejmowali juz innymi rzeczami. Nie napisze jakimi zebyscie sie nie przejmowali juz teraz...

Kiemlicz 16.01.2009 08:29

Cytat:

Napisał Mroq (Post 39398)
wariant pociągu jest interesujący, masz jakieś linki na takie pociągi z berlina ?

www.autozug.de

JareG 16.01.2009 08:50

Cytat:

Napisał sambor1965 (Post 39496)
(..) Jak bedziecie w moim wieku to sie bedziecie kurde przejmowali juz innymi rzeczami. Nie napisze jakimi zebyscie sie nie przejmowali juz teraz...

Napisz choc kilka slow, niewiele mi to tego Twojego wieku brakuje.. lepiej sie odpiednio nastawic zawczasu :D

consigliero 16.01.2009 12:42

W grudniu ubiegłego roku pojechałem z małżonką do Tunezji z wariantem motocykl na przyczepie do Genui. Gdybym wiedział co będzie się działo w Genui to motocykl zrzuciłbym za Wenecją gdzie spalismy w hotelu. Auto z przyczepą zostałoby na parkingu hotelowym pewnie gratis albo za jakieś grosze.W Genui nie ma miejsc parkingowych prawie wcale , wariant zostawienia na poboczu skutkuje odbieraniem zestawu z parkingu policyjnego. Po 6 godzinach znalazłem miejsce gdzie w promocji płaciliśmy 20 EUR za dobę.

PozdrawiaM

rambo 16.01.2009 23:10

Cytat:

Napisał marekw (Post 39633)
W grudniu ubiegłego roku pojechałem z małżonką do Tunezji z wariantem motocykl na przyczepie do Genui. Gdybym wiedział co będzie się działo w Genui to motocykl zrzuciłbym za Wenecją gdzie spalismy w hotelu. Auto z przyczepą zostałoby na parkingu hotelowym pewnie gratis albo za jakieś grosze.W Genui nie ma miejsc parkingowych prawie wcale , wariant zostawienia na poboczu skutkuje odbieraniem zestawu z parkingu policyjnego. Po 6 godzinach znalazłem miejsce gdzie w promocji płaciliśmy 20 EUR za dobę.

PozdrawiaM

Dzięki kolego !! :Thumbs_Up: :oldman: :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:20.