![]() |
Cytat:
|
Parys - mam taką torbę ortlieba, wożę w niej laptop na rowerze.
Teoretycznie można ją przymocować do ramek pod kufry w stelażu motocylowym, pod warunkiem że nie są z grubszych rurek niż fi 16. Na motocyklu zdaża mi się z nią jeździć, leży wtedy na bagażniku przypięta gumami. pozdrawiam |
Torbę Leoshi miałem w Azji i sprawdziła się w 100% . Torba jest dobrze i solidnie wykonana i mogę śmiało ją polecić każdemu.
POLECAM!! |
Cytat:
Mam sakwy ale na takich samych mocowaniach. Cioram je w offie. Już nawet dziury mają przetarte od gleb (w tym jednej na asfalcie). Mocowania trzymają a dodatkową zaleta jest to, że torbę odpina się jednym pociągnięciem. Sama się nie wypina. |
1 Załącznik(ów)
W Decathlonie przecena na torbę żeglarską
|
Ktoś może coś powiedzieć na temat torby Held 60l - sam nie wiem co kupić - leosi, Held, Ortlieb, Prokajak wygląda na długą a nie mogę znaleść jej wymiarów - optymalna byłaby do 60 cm długości - Held ma fajną siatkę i kieszeń - macie jakieś propozycję - doświadczenia
|
Wdz od Neno leoshi i bedziesz Pan zadowolony :)
|
potwierdzam :)
|
A ja serdecznie zapraszam po Leoszkę ;)
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=21647 Długość 55cm to taka bezpieczna długość, "podłoga" ma 58cm ale da się wcisnąć nawet duży 60cm namiot, czy super wielki 67cm statyw video. |
Polecam oczywiście Leosie
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |