![]() |
X-lite x-551
Nie chce zasmiecac i tworzyć nowego wątku więc zapytam tu, troche nie na temat. Czy ktoś ma jakieś doświadcznenia z kaskiem integralnym X-LITE X-551? Jest to produkt Nolana tylko pod inną nazwą.
|
Miał ktoś na głowie garczek Lazera Monaco Pure Carbon?
Za 1400 pesos karbonowy kask szczękowy - 1350g, szyba przyciemniająca się samoczynnie ... Kusi mnie kurcze :) Wszystko byłoby ok gdyby nie system zamykania szyby na pierwszy rzut oka jak w moim lazerze vertigo - całkiem do du.. |
Podłącze się i ja. Poszukuję szczękowca w cenie ok ~600-700 złociszy.
Czy ktoś posiada i mógłby rzucić ze dwa słowa na temat kasku CABERG KONDA S ? |
Cytat:
|
Witam ja mam AGV longway I i zdecydowanie odradzam. Jedyny plus, jest w miarę wygodny. Wady: głośny, paruje strasznie szyba, wieje po oczach po drugim sezonie, tylnia nakładka odpadła przy 2 jeździe, ostatnio odkręcił się i zgubił przy zdejmowaniu jeden zawias. Mam go 3 sezon.
|
Hej,
miał ktoś może styczność z tym kaskiem http://www.larsson.pl/index.php?c=o&no=ODExMTE2MQ%3D%3D ? Mogę okazyjnie kupić nówkę i tak się gryzę jak będzie sprawował w stosunku do CABERG KONDA S czy Hjc Fs Max. Z tego co zauważyłem to jest już trochę czasu na rynku ale nie znalazłem opinii użytkowników w necie. Dzięki za wszelkie opinie :) |
caberg justissimo gt bardzo wygodny idealnie wpasowal sie na moja dynke co nie bylo regula w przypadku kilku innych firm, podczas jazdy nie slychac maszyny, ale szumy przeplywu powietrza slychac glosniej niz w integralu-ale szczeki podobno sa glosniejsze
wykonanie wg mnie bez zarzutu, jezeli ktos jest blisko pyrlandii zapraszam uzycze na jazde probna rozmiar xl /tak mi sie wydaje/, wg mnie kiepska wentylacja, wczesniej smigalem airoch tiger i do niego porownuje. |
Mam Airoha SV55 i bardzo sobie chwalę. Po dokupieniu antifog za drobne chwalę jeszcze bardziej. Teraz szukam czegoś do lasu...
|
kask szcekowy
w motoakcesoriach takie coś Airoh mathias rs x przecena z 500 z czymś na 430 zł opyla sie i co to za kask. dzieki za info
|
Jakieś świeże opinie na temat Caberga Konda lub Duke?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |