![]() |
http://www.africatwin.hu/main.php?p=...2008&f_eid=185
Rozmieszczenie będzie w hotelu. To teraz wycieczka nie namiotu. 3840 HUF / noc / person |
kocham automaty do tłumaczenia ... :D :D :D
Brasil - pisz po angielsku |
Dobrze liczę coś około 50 zeta za noc ???
Brasil 50 PLN az igoz ?? |
Ano, mnie też tak wyszło, 50 zet z groszami. Poza tym Brasil pisał, że na pozostałe wydatki (żarcie, picie) wystarczy ok. 400 HUF/dzień, czyli z grubsza przeliczając 60 zet. Na to się nastawiam (ok. 220 za spanie/koryto). Aha, najlepiej podobno mieć forinty, ewentualnie korzystać z bankomatów na miejscu.
|
Sorry, poprawka, nie 400, tylko oczywiście 4000/dzień.
|
wyjazd na Wegry
Panowie czy mozecie dac jakis namiar telefoniczny na któregos z Was kto sie wybiera.Ja chetnie sie przyłacze o ile mozna.Chcialbym pogadac o tym wyjezdzie.
|
Jeśli ktoś z Wa-wy będzie jechał na pewno damy znać
|
Calgon, do mnie (601) 97 26 50. Chcę jechać w piątek rano i trochę zwiedzać po drodze, jak na razie jedzie jeszcze Trampek i być może Deptul.
|
Yeah! Approximately 50 PLN (15 EUR) 1 man, onto 1 night.
You have truth, not cheap. But this a hotel. We end the year here in all years. This region is more expensive unfortunately. From more reasons. 1.) Tourism centre (thermal baths, wines, stb.) 2.) This weekend will be 4 sunny holiday at us. We sleep with a big joy in a tent, when possible. What many people can justify, who there were already at us. This will be a meeting like this now. |
Bring a swimsuit.
We sit down into the thermal bath if there will be bad time (wellness)! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |