![]() |
no widzisz to moze problem jest w mapie, jedna topo 2010 druga 2011 ;(
probowalem i wp i tracki i tylko slad przeszedl. Robilem trasy w ozim potem konwersja na gpx i nic z tego. Dzieki za checi bede walczyl dalej, na priva narazie nic nie sle jak strace zdrowie i juz nic nie wymysle to wtedy. Pzdr |
Cytat:
waypointy wgrywaly sie bezproblemowo ... jak mnie cos do kompa w weekend zagna to moze przecwicze jakies warianty kiedy dziala |
Jest jakaś alternatywa dla odtwarzacza multimediów TCPMP do Larka?
|
W instrukcji obsługi jest napisane, że urządzenie wykrywa tel komórkowe, ale nie może zostać z nimi sparowane. Tylko słuchawkę bluetooth obsługuje. Wie ktoś może czy jest jakaś opcja zmiany softu czy coś w ten deseń, tak żeby dało się larka używać jako zestawu głośnomówiącego? Miałem kiedyś Tom Toma który to robił i fajnie działało.
|
Nie mogę odpalić tego programu Land7 do TwoNav. Instaluje się bez problemu a jak chcę go uruchomić to wyskakuje taki monit:
"nie znaleziono hhctrl.ock Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem" Instalowałem już kilka razy i dalej to samo :mur: Wie ktoś może o co halo?? |
Mi na tym "nowym" 35AT tez nie odpala Garmin XT i też nie mam pomysłów :Sarcastic:
|
zainstalowałem na nowym Larku mobile XT, chodzi bez problemu. Rambo a co sie dzieje?
|
A można na oryginalnym oprogramowaniu Larka odtworzyć ślad zrobiony w Google Earth??
Lub w jaki sposób mam wgrać ślad do automap 6.8 bo to udało mi się zainstalować na urządzeniu ale format .atm i .gps ... nie ma tego w necie jak przekonwertować na to .kmz i gdzie umieścić na pamięci Larka? |
Cytat:
Otrzymany plik kopiujesz do Larka i otwierasz w AM (GPS - pokaż ślad). |
różne transformację można zrobić przez stronkę www.gpsies.com
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |