![]() |
do butów -olej silnikowy
|
Cytat:
|
:haha2:...widać że spodnie amerycańskie bo i rozcięcie na bokach mają jak
kiedyś kowboje na koniach używali |
Wczoraj po południu przelciałem Krakowską od 17 stycznia do Yanek i co MOKRO..... (dokładnie ja w tytule wątku) Modeka jest do D.. a może nie tylko do kosza.
Dodam, że mam szybkę z krótkich ale to było z 10 minut między puszkami i mokro... Prtki były bez membrany ale 10minut bez prędkości.... lipa |
Nie no zaraz, modeka jest do kosza ;) ale bez membrany tez jeździłem wczoraj i miałem jaja 4 razy przemoczone :)
nie ma bata |
ja z kurtki modeki jestem zadowolony, pomijając fakt "oddychających materiałów" które są raczej oddychające inaczej ;)
Natomiast mój brat mam spodnie modeki które co miesiąc praktycznie oddaje do reklamacji bo mu się rozjeżdżają na szwach. Generalnie uważam, że nie ma co porównywać ciuchów Modeki za 1000 - 1200 komplet do ciuchów HG/BMW czy nawet innych słabszych ale z półki cenowej 2000 - 4000 komplet ogólnie rynek się trochę ustabilizował i cuda sie skończyły. Kupno sprzętu high-end za cenę klasy średniej już się nie zdarza, no chyba że komuś się palec omsknął jak wystawiał na aledrogo Okazje w stylu kurtka HG na bajzlu za 400 (bez podpinki i membrany) no dla mnie to żadna okazja bo na co komu kurtka bez membrany i podpinki :) za takie pieniądze podonych kurtek jest dużo |
Cytat:
W temacie ja mam spodnie buse te droższ jakieś z katalogu i kurna jestem mocno zadowolony. Raz jechałem w ulewie konkretnej i nic! Znaczy się jeśli chodzi o wodę na cojones. Ja jeszcze tylko jedno dodam motto: "Nie jestem na tyle bogaty, żeby kupować tanie rzeczy". |
Cytat:
|
szkoda tylko że rozmiar 62 :haha2: bo był łyknął :)
|
Cytat:
Obserwowałem sobie na ostatnim bajzlu przez prawie 5 godzin zaintetresowania klienteli i powiem że ogólnie spadło. Ktoś coś tam kupuje ale większość tylko ogląda i spaceruje. Także i ceny muszą spaść żeby coś sprzedać. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |