Cytat:
Napisał Babel
(Post 216173)
Michał ładny moto będzie kosztował - nie zależnie od tego czy to jest DRZ czy EXC - możemy się umówić na żwirowni polatasz moja czy jak pozwoli Tom to może jego - tylko to sjest SM i Ska - wiec słabsze - ocenisz czy ci pasuje.
Moje pierwsze wrażenia z jazdy DRZ były słabe - taki motor dla grzybiarzy i na ryby - teraz go już polubiłem - nawet bardzo :)
Ja jakbym miał wsiąść kata to jednak wziąłbym EXC w dwupaku - strasznie mi pasuje zawieszeniowo i wagowo - trochę mniej silnik - ale latałem tylko 200 tką - może 250 lub 300 :drif: byłoby fajniej :D.
Nie myślałes o dwupaku ?? - moto do latania w dłuższe trasy masz
|
Dzięki za propozycje, ale latałem na DRZ, mój brat miał kilka lat tez WR450 ( w niej nawet sam robiłem remont), więc mniej wiecej wiem czym to się. A na exc nie latałem i nie robiłem przy nim nic, nigdy.
A poza tym jest jeszcze jedno ale, z tego motocykla chciała by czasami tez korzystać moja druga połowa, na 2T jej nie posadze, mi 2T tez za bardzo hałasuje.
Tak jak napisałem, mi chyba pasuje drz, z tym, ze te ceny, dlaczego motocykl w sumie gorszy, sporo tanszy jako nowy jest niewiele tańszy od lepszego exc. Gdyby ładna drz można było kupić za rozsądne pieniądze to bym sie nie zastanawiał nawet.
|