![]() |
Fajnie się to czytało.
Polecam się na przyszłość jako czytacz :Thumbs_Up: |
Dzieki za relacje.Wiem że przez Ukrainę nigdy nie będę wracał.Był kiedyś taki pomysł.Dobrze że nie wypalił.
|
Bardzo sympatyczna relacja :-)
|
Jak to mówią "powroty zawsze są do dupy";). Gatuluję wyjazdu:Thumbs_Up:
|
Zajefajna traska :drif:
BTW co to za oprogramowanie w beckerku? nie wygląda na fabryczne. Szerkości |
To automapa. Sprawdziła sie, trzeba być tylko bardziej czujnym i nie zawsze jej w ciemno ufać. Ale dokładność w Turcji ok :Thumbs_Up:
Dziękuję wszystkim, którzy „przejechali” ze mną tę podróż! Miło jest mieć możliwość podzielenia się radością z innymi, podobnymi sobie osobnikami:D Serdecznie pozdrawiam, Tomek |
Zacna trasa :) ale stanowczo protestuję: za mało zdjęć, opisów i przeżyć. to nieprawdopobne aby tak mało się działo. może jakaś "dolewka"? w końcu zima
|
Gratuluję fajnego wyjazdu! I żałuje że to już koniec relacji bo fajnie się czytało i ogladało zdjęcia! Więc dołączam się do wniosku Klanka abyś napisał coś więcej ;)
Współczuję przeżyć na granicy ukraińsko-słowackiej. Domyslam się, że musiało Cię to kosztować sporo nerwów;) No ale wiesz: wjeżdzałeś do UNII EUROPEJSKIEJ więc kontrola musi być! ;) Może mniej "nerwowym" (choć raczej nie szybszym) wariantem byłoby potoczenie się po dziurawych ukraińskich drogach, bezpośrednio do polskiej granicy, np w Krościenku. Ja z tego przejścia mam dobre wspomnienia: "przemytnicy samochodowi" przepuścli mnie na początek kolejki, polski pogranicznik kazał poczekać na kolejny "zapusk" za szlaban i po ok. pół godzinie byłem już w Polsce. Miło i sympatycznie:) No ale to był 2010r. teraz może maja inne procedury ;) |
Jakoś szybko poszło. :p Ja wiem, że się trochę spieszyłeś (pussy coś tam :hehehe:), ale trzeba było trochę więcej nam rzucić tematu, tu jest luz i nie ma co się spinać. ;)
Ogólnie fajny trip. :Thumbs_Up: Jak teraz wracałem z Bałkan, to też przez chwilę myślałem czy by nie uderzyć przez UA (jechałem w Bieszczady). Ale coś w środku mi podpowiadało, że to może być błąd. :D Pojechałem klasycznie, przez Łunię i chyba dobrze zrobiłem. :D |
Cytat:
Gratuluje wyjazdu :Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19. |