Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   ZAMKNIĘCIE SEZONU AT - Biała 2010 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7167)

Beddie 07.10.2010 14:37

Cytat:

Napisał Cibor klv (Post 136346)
No szukanie domku w czarnej dupie o 3 nad ranem, po ciemku na bani to fajne jest.. idziesz, idziesz... jeb z dyni w siatkę, i przypominasz sobie słowa... "podążaj w stronę światła" i po godzinie trafiasz do czystej pościelki, zamykasz oczęta a tu jeb... tynk wali Ci się na łeb, bo chłopaki chrapnięcie mają porównywalne z pierdnięciem brontozaura ... ale w końcu wpadasz w objęcia Orfeusza... i chrapiesz jak stado bizonów.

To nie takie proste, choć, rzeczywiście, siatkę spotykałem kilkanaście razy, podążałem w stronę światła, ale to zawsze był domek 113, a ja szukałem 108.
Po mozolnym znalezieniu swojego lokum okazało się, że współspacz zamknął domek, zniknął i nie odbiera telefonu. Bałem się oddalić więcej, niż trzy metry, pomny na świeżo zakończone poszukiwanie i spałem pół nocy na ławce...
Wyobraźcie sobie ten żal - po co było błądzić godzinę po chaszczach, skoro pod recepcją też była ławka, a nowe przekleństwa mogłem przecież wymyślić w dowolnym czasie...

matjas 07.10.2010 14:44

Cytat:

Napisał Yennefer (Post 136395)
przesadziłeś...Lupus wielki chłop :D

chodziło, że wielki sercem może. no to jak ulał pasuji ;)

matjas

Czarna Mamba 07.10.2010 15:50

Cytat:

Napisał Wegrzyn (Post 136376)
A propo szukania noclegu... wracamy sobie z żoną z potańcówki piątkowej coś koło pierwszej w nocy, a tu nagle wyłania się wielki chop z lasu i wali do nas: Nie widzieliście namiotu ?? :haha2:

To na pewno Wasil :haha2:Jemu jednemu chociaż nie było zimno, nikt nie chrapał z boku i nie łaził po pokoju w środku nocy...

chomik 07.10.2010 15:55

Cytat:

Napisał Beddie (Post 136342)
Ja w piątek zgubiłem się cały. I godzinę się szukałem, i domku...

Ja też :) koledzy mnie na szczęście przygarnęli, bo sam bym nawet siebie nie znalazł....spałem więc z zajebistą MISSką w domku :)

rambo 07.10.2010 16:00

Cytat:

Napisał Beddie (Post 136396)
To nie takie proste, choć, rzeczywiście, siatkę spotykałem kilkanaście razy, podążałem w stronę światła, ale to zawsze był domek 113, a ja szukałem 108.
Po mozolnym znalezieniu swojego lokum okazało się, że współspacz zamknął domek, zniknął i nie odbiera telefonu. Bałem się oddalić więcej, niż trzy metry, pomny na świeżo zakończone poszukiwanie i spałem pół nocy na ławce...
Wyobraźcie sobie ten żal - po co było błądzić godzinę po chaszczach, skoro pod recepcją też była ławka, a nowe przekleństwa mogłem przecież wymyślić w dowolnym czasie...

W sobote w nocy Ci lepiej poszło, nawet bąki jakieś takie nie cuchnące waliłeś :)

JarekAT 07.10.2010 16:06

chomiku czy mówisz o tych trzech kolegach z których jeden opierał się o pozostałych??:friday:
Wy się znaleźliście, ale dlaczego jak mnie spotkaliście dalej pytaliście gdzie my mieszkamy?? :D
Ale jak się gubić to już lepiej w większej grupie:hehehe:

HRABIA z Krosna 07.10.2010 17:16

Ropuch ma zrobić otwarcie w przyszłym roku też w Białej to wszystko się znajdzie ,a Jarkowi urośnie procent...:lol19:

BLOB 07.10.2010 17:30

Cytat:

Napisał Rysiek z Krosna (Post 136436)
Ropuch ma zrobić otwarcie w przyszłym roku też w Białej to wszystko się znajdzie ,a Jarkowi urośnie procent...:lol19:

UUUUUUUU Ropuch to jest widze GOŚĆ:D
Ropuch ty to masz kochones zlot po zlocie ja pierdziu :dizzy:
No to czekam na nowy wątek wtedy już wpiszę się pierwszy i na bank bendę.

Wegrzyn 07.10.2010 17:36

Cytat:

Napisał Czarna Mamba (Post 136418)
To na pewno Wasil :haha2:Jemu jednemu chociaż nie było zimno, nikt nie chrapał z boku i nie łaził po pokoju w środku nocy...

Koleżanka zgadła :D Zajebiście wspominamy to zamknięcie sezonu :)

marchewa9 07.10.2010 18:27

wielki szacun dla organizatorow...dzieki za rodzinna atmosfere,bylo super,mega super!!! jestescie wspaniali!!!

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13.