![]() |
igo8 po przekonwertowaniu na plik trk ( sprawdzone) i oczywiscie Garmin jak Ci sie go uda na Larku odpalic - bo czasami sie udaje
|
Garmina udaje sie zawsze odpalic (jakby co słuze pomoca), problem jest w przesyłaniu sladow, kiedys sie z tym meczylem ale dalem sobie spokój.
|
Pany, potrzebuję tej małej śrubeczki co trzyma Larka w obudowie, wiecie... ta z tyłu do pokrecania palcami. Ew. odkupię całe mocowanie do Larka na moto... sama obudowę...
|
Jak potrzebuje,to niech przyśle adres do wysyłki priv.
Niech mocz będzie z tobą! |
Panowie kwestia Ładowania. jak sprzedawałem afryce gość navi nie chciał więc obciołem kable ile wystawały i teraz mam problem bo po podłączeniu pod aku jest 13V ładowania a max ma być 5V inaczej się navi przegrzewa, wyłącza i dopiero po wyzerowaniu baterii uruchamia się do ponownego ładowania (tak przynajmniej wyczytałem) i ty pytanie czym ograniczyć prąd na kablach żeby dochodziło tylko 5V?
|
1 Załącznik(ów)
|
a ktoś ma może pomysł co to może być...?
po włączeniu do zasilania i odpalenia navi nawigacja przez chwilę działa a potem się wyłącza...samoczynnie. Myślałem że to wina ładowania ale tak samo jest w moto jak i w samochodzie... czy nadszedł już jest kres...? |
Cytat:
|
Styki w baterii trzeba podoginać
|
oki, dzisiaj mam jeszcze podjechać do Atomka i będziemy sprawdzać co jest przyczyną i styki też sprawdzimy...dzięki
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |