|  | 
| 
 Powaliło ich, przecie za taką kasę to ohlinsa kupi, a na pewno wypasione hyperpro za połowę | 
| 
 Cytat: 
 wilbersy od 2600 w góre. 7 tys to jakas zupelna bzdura. to prosty amor bez zbiornika. p.s. mam motocykl na warsztacie - faktycznie wylal amor | 
| 
 Prawie każdy amor dzisiaj ma poduszkę gazową (azot). W bieliźnie można go regenerować. | 
| 
 3 Załącznik(ów) byloby pieknie gdyby kazdy sprzedajacy swoje cacuszko zalaczal takie trzy fotki zamiast pisac androny o królowej, legendzie i rajdzie p-d. pomiar przy 15 st C, przebieg 30 tys km. TA650 2001. | 
| 
 Zadzerwiały wałek. Popowodziowy pewnie. | 
| 
 1 Załącznik(ów) ktos to-to robil? na cos uwazac? to ma klucze calowe czy metryczne? pytam bo nie mam ochoty na fajerwerki a kluczy calowych prawie nie mam i nie chce miec. głupieje elektronika i ogolnie polski zlomek. blizej temu do japoni czy nieszczescia z HD? | 
| 
 Kolega wstawił to kiedyś do nas na serwis.Z tego,co pamiętam: -imbusy calowe trzeba było odkurzyć -olej w silniku i skrzyni to dwie różne rzeczy -uszczelniacze przedniego zawieszenia w jakimś dziwnym rozmiarze(pewnie calowym),kupione OEM. | 
| 
 no wlasnie dodatkowo leja lagi. zedre serwisowke i pogladam co to za dziwak. niby nic strasznego ale pochodzenie ma kaskadersko-patenciarskie a to nic dobrego nie wrozy... zawias przod SHOWA wiec pewnie metryk z NOK | 
| 
 Zwykłe moto. A jak się zjebie prąd na grubo to i tak nie zrobisz :) Btw jeden z moto, których chciałbym pomieć jakiś czas. Zawsze chciałem HD w garażu ale bez tej całej otoczki itd. Bułka to mogłaby być tym czymś. | 
| 
 Wyglada jak hybryda Triumpha, ducati i bmw. Nieco odważnie ale jednocześnie jakoś smiesznie. | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |