![]() |
Radzimy przebrnąć przy owy temat, bo już duuużo było pisane i raczej nic nowego się nie dowiesz. ;)
|
Brnę Majki, brnę, ale to droga przez mękę :( Każdy chwali inne i zanim coś się odczyta, to schodzi 3 dni :(
|
Cytat:
|
dokładnie idz do sklepu i przymierz zobaczysz które dobrze leżą :)
|
I jakby co to buty crossowe i miasto czy turystyka to trochę ciężki temat. No chyba, że turystyka off. ;) Sensowniej mieć inne buty na asfalt i offa.
|
Chyba masz rację Majki. 2 pary będą sensowne, choć kusi znalezienie czegoś pośredniego, jak Sidi Adventure, ale w bardziej przystępnej cenie.
Niestety u nas w Rzeszowie sklepy wybór mają maleńki i wczoraj objechałem wszystkie i wybór bardzo ubogi, wręcz marny. W IM mają mi zamówić Tech3 na przymiarkę, ale reszty butów brak. |
Advenczery są fajne, ale to nie jest but na porządnego offa, a fajny, ambitniejszy turystyk. Z tego typu są jeszcze Daytony Trans Open GTX.
|
O'Neal Element wykreśl - są słabe jakościowo (zawsze jeden mniej)
mam tech 3 - przyzwoite do enduro, zwiedzać bym w nich nic nie chciał. |
Cytat:
|
Ma ktoś wyrobioną opinię o butach STYLMARTIN ? Pytam, bo mierzyłem dzisiaj model DELTA - może niezbyt offowy, ale lekki i wygodny jak but "cywilny". A może miał kto na nodze model GEAR tej samej firmy?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30. |