![]() |
|
Co tam ciekawego powiedzieli ?
|
Że stówka pękła to pęknie i druga;)
|
No ale zjechał z asfaltu tylko na wywiad czy wcześniej też ? Rozwalił jaki karter, urwał podnóżki czy błotnik błotem? Te niemieckie sterylne warunki nie przystają na wschód od Odry.
|
Ja tam z asfaltu na razie nie planuję zjeżdżać i założę się, że większość właścicieli nowej AT też nie...
|
To po co Ci Afra? Są lepsze motocykle stricte naasfaltowe.
Wysłane przy użyciu Tapatanka |
No i tu sie nie zgodze z toba.Ja tez nie czesto planuje zjezdzac z asfaltu.A na Afryke zamienilem 1190 Adv ktory jest mega hiper de best na asfaltach i kretych drogach.Afryka sie po prostu majnie jezdzi,do tego dct i ,co dla mnie bylo najwazniejsze, 21-18 zawieszenie.Nie ma niczego innego co ma to wszystko w pakiecie.Aaaa..no i jest sliczna :D
|
Cytat:
- dla mnie to było naturalne przejście z innego motocykla z DCT, - bo NAT mi się podoba, - bo to Honda, - bo to motocykl uniwersalny (jeżdżę nim czasem do pracy)... |
Cytat:
|
Juz gdzies to kiedys bardzo dokladnie opisywalem i szczerze mowiac...nie chce mi sie :p.W skrocie,chcialem miec miekki zawias 21 18 i dct.Na KAta nie powiem zlego slowa.Poza tym to zupelnie inne motocykle,mialem zwykle Adv.Jakbym mial R to byc moze do dzisiaj bym nim jezdzil,ale dct mnie skusilo i przekonalo.
|
Leń :). No nic, poszukam.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |
|