![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciekawe czy to ta co nie dawno kupił i już sprzedaje :D Bo była taka dość tanio i szybko poszła.
Wiem, że chłopaki ostatnio narzekali na spalone sprzęgła w 790/890 na zawodach, że szybko musieli wymieniać. Kupił rok temu: 20.02.2024 |
Nie, ja z tym gościem gadałem w zeszłym roku, nawet mam od niego trochę zdjęć szczegółów z bliska. Co ciekawe, podobno silnik zero problemów. A no i wiem że można jeszcze sporo urwać z tej ceny ;)
|
Może nie czyta internetów i nie wie że się psuja...?
|
1 Załącznik(ów)
Ja to chyba o tym już pisałem w zeszłym roku bo była w ogłoszeniu- dla potomności wstawię screen
|
Znalazłem ten post:
https://africatwin.com.pl/showpost.p...4&postcount=28 Tylko moto nie pasują jednak. Tam była 890 a tu jest 790. |
To w Polsce się tak utarło że auto musi mieć 180tyś a moto 40tyś.
Podejrzewam, że połowa sprowadzanych sprzętów ma przebieg cofany i ludzie się cieszą że okazje mają. Choć już się to powoli zmienia... z drugiej strony każdy chce jak najmniejszy nalot... Cytując mojego kumpla który kupił 20letnie varadero z 3 fuframi i nowymi tarczami hamulcowymi z nalotem 50tyś... 'Nie boje się kupić moto z dużym przebiegiem, ale boje się sprzedawać moto z dużym przebiegiem' |
Coś w tym jest... Mam tą CB 1300 z nalotem 78tys. km na sprzedaż najtaniej na rynku. Tarcze fabryczne bez progów. A ludzie kupują te 5k droższe z nalotem 50tys. km ale już z wymienionymi tarczami :/
|
Bo u nas do zakupu króluje podejście rodem z minionego systemu gdzie nikt się nie zastanawia dlaczego np. w takiej Germanii moto czy puszka z małym przebiegiem i wyglądem jest droższa niż u nas.
Moze też Twoje moto nigdy nie było myte co by ruda coś nie zjadła i właśnie tak wygląda. :D Nie czepiam się ale to odnośnie innego tematu, zdrówka i powodzenia w sprzedaży :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |