![]() |
Cytat:
Ale idzie ku lepszemu. Gorąco Wam kibicuję:Thumbs_Up: |
Cytat:
Spokojnie przelecisz przez wioski: Srugów Dolny, Trepcza, Międzybrodzie, Mrzygłód i już jesteś w Tyrawie Solnej. :at: |
Nie wiem jak inni ale ja na codzien używam Oziego i do niego jestem przyzwyczajony. Nawet pytałem wcześniej już o mapy tego rejonu pod Ozi na forum. Dla jednej osoby niema sensu żebyś tracił czas. Ja z musu zainstalowałem juz igo8. Chyba ze jeszcze ktoś będzie chętny :)
|
Oddam miejsce w dobre ręce ... niestety :mad:
|
a ja jade , jednak jade, juhuuu :bow: :bow: doo zobaczyska :D
|
Cytat:
My jedziemy przygotować teren na wasz przyjazd:D |
Tak jak powiedziałem tak robię telefona daję na OFF i jadę przygotować wam miejsce oraz pontony:D
Jeżeli coś się wam wykluje macie tu namiar na Łukasza on do czwartku wieczora jeszcze bęndzie w kraju 691 825 13osiem Życzę wam spokojnej podróży bo pogoda nie rozpieszcza a zapędy jak macie takie jak ja to trzeba sobie folgować na drodze. Do zobaczenia na miejscu Maciek aka BLOB |
Pilnie potrzebny ślizg łańcucha do 04!! Jakby komuś zalegał odkupię na Szuter... W razie czego kontakt tel. 668 785 434, bo od czwartkowego poranka przemieszczam się już w stronę Bieszczad.
|
Hej, jeśli ktoś dysponuje działającym plikiem z waypointami do AM (*.amp), bardzo proszę o przesłanie na adres wolo@autograf.pl
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53. |