![]() |
zawsze można oddać do pralni i zaznaczyć żeby chemicznie odkazili kapcie. Są pralnie które się tym zajmują. To się fachowo jakos nazywa.
|
Nawet chyba są takie spraje do dezynfekcji obuwia, jeżeli nie były mocno przegnojone to dadzą rade.
|
Tam w tym linku który podałem wcześniej to mają cymki Crossfire w rozmiarach 41 i 42 po 970 dukatów polskich a większe po 300 angielskich (czyli normalna cena).
Tak pur information |
No to łykasz te 42? :D
edit: Może takie: http://4bikes.pl/tcx-supermotard-buty-p-5269.html Też na zawiasie, tyż porządne buty i rozmiar 42, a cena ciekawsza. To tak, żeby zasiać jeszcze ziarno niepewności. :p |
Sidi Crossfire - czy te buty nadają się do turystyki, czy raczej typowe cros-ciężki teren ? Czy ktoś w tych butach robił jakieś dłuższe trasy, jakie odczucia?
|
Cytat:
|
Cytat:
Crossfire to najwygodniejszy but z crossowych jakie miałem, wszystko jest kwestią przyzwyczajenia. Kiedyś pojechałem w tygodniową traskę (ok 1200 km) w starych Formach Raptor (bez zawiasu) i jakoś szczególnie nie narzekałem, może dlatego że to były wtedy moje jedyne buty na moto. Im więcej w takim bucie jeździsz tym bardziej się do niego przyzwyczajasz i czujesz się zupełnie normalnie. |
JEEEEST!
Majki dzięki za priv panie. Masz wielkie podwójne albo i potrójne :chleje::beer: Dzisiaj rano pierwszy w sklepie i udało się ostatnią parę 42! Zostały jeszcze 2x41 i 40. Cena 659 PLN także Majki pomysł z alledrogonie jest taki zły. Mają jeszcze inne o'neal TX chyba na przykład też w miłej cenie no i kilka modeli dla lejdisek także spieszyć (Motoplaza Honda). Wyczucie czasu to niektórzy jednak mają zajebiste - właśnie miałem składać zamówienie na alledrogo za 970 a tu pany priv od wiadomej osoby. |
Oby Ci dobrze służyły! :Thumbs_Up: Sam nie mogłem w tą cenę uwierzyć i strasznie zazdraszczam, że udało Ci się trafić dobry rozmiar. ;)
Ja mam szanse na nowe Tech 8 za niecałe 600zeta, ale zobaczymy czy się uda je ściągnąć... :rolleyes: |
ech ...żeby takie okazje były dla rozmiaru 45-46
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49. |