![]() |
Niestety odpadam z rajdu czego wielce żałuje. Miałem nadzieję, że znów dane mi będzie zeżreć kiszonego ogóra, jakim Podlaska ekipa uraczyła mnie w Białej...a tu dupa :(
|
co Ty, Czosnek...wolisz dupę od ogóra?...:):):)
|
Cytat:
|
1. motormaniak
2. Patiomkin 3. mckrzysiek 4. .......nie wpisuje, coby nie zapeszac 5. fari2 6. feleh 7. Mirelka 8. Jaro-Ino 9.suchy 10.Wodzu33 już się nie mogę doczekać 11. Randal 12. Jaro-Ino (2 osoba) 13.Miklaz 14.Hubal 15. mad.dog 16. Grzesiek1975 17. wieczny, choć woli nie zapeszać 18. borunin 19. majki, postaram się tym razem dotrzeć 20. tizar 21. rafalski 22. ATomek 23. Redrobo (nowy) 24. eRTe 25. diesel 26. GrzesiekM + Ulka 27. Czosnek - jeszcze niepewny 28. Macka z Dabalem też jeszcze nie pewni 39. Mivec1 - choćby skały s....jedną imprezę muszę zaliczyć 30. majo 31. Łysy82 - postaram się może się uda 32.gerardgrodzisk mam nadzieje ze dam rade 33. Owad *** Filcy uzywane tanio kupie. Stan obojetny. Natychmiastowo. 34. Ela i Hubert 35 Lepi z obstawą 36. Ola i Jurek 37. Wasilczuk 38. Cibor 39. Kowal 40. Jendrus 41. Tvister 42. SzymonBBI+Ivi 43. Tosiek 44. żona Diesla - Zofia, będzie spać na ziemi 45. Siwy, nie wiem czy będę w piątek czy sobota rano. 46. Mamba 47. lezan81 i Lidka 48. pędzący misiek 49. Łukash 50. Kubas 51. BABA 52. siejko, melduję się sobota rano 53. żona rafalskiego - kawałek podlogi proszę 54. BarTim (i BimBer) 55. jarek 56. wolly 57. Ashanti - tylko na jedna nockę - piątek 58. wujaszek_misza Niestety Arbait macht Frei :( sory za zamieszanie |
Heja, jak tam pogoda wokół Chlewa? W Wawie jak narazie jest ładnie...ale coś się zanosi.
|
W Białymstoku kropi deszcz przez cały dzień... :(
|
jednak uda nam się dotrzeć z Jurkiem jutro. W nocy późno, ale jutro. Trzymajcie kawałek podłogi:)
|
Tszoda stołeczna nigdy nie pęka :D:D:D
:at::at::at: |
|
a umiesz przetłumaczyć ten obrazek?
|
przetłumaczyć? a po co? lepiej przeczytać komentarz synoptyka.
|
O kurwa :dizzy:
Dla prostych ludzi wystarczy słoneczko, chmurka ew. termometr z soplami. Życie może być proste ;) |
Jak gminna wieść niesie, znalazł się (i to sam!) pewnien sponsór co nagrody drobne(!) rozdawać bedzie. Zatem niech tszoda się w sobotni wieczór na konkursy różne nastawi, a nie pożałuje.
AVE! |
Więcej rozumiem z wykresów niż z tego komentarza bo jest za długi i mi się nie chce czytać do końca ;). Najważniejsze, że nie zapowiadają deszczu. Choć niby dziś w Białym padało a nie powinno według meteo.pl :).
|
Dziś faktycznie lekko popadało ale to nawet lepiej bo drogi już się kurzyły. Teraz jest pogodnie i tak ma zostać do końca weekenda.
do miejsca najlepiej dojechać kierując się z Białegostoku na Krynki/Supraśl. W Krynkach jechać na Kruszyniany/ Bobrowniki. po drodze będzie znak w prawo na Plebanowo i tam czeba odbić. we wsi Kundzicze po lewej będą stawy i za nimi skręcić w lewo i prosto około 1 km. po lewej będzie drewniana brama z zadaszeniem to tam. lub.... z białegostoku kierować się na przejście graniczne Bobrowniki. Kilka km przed przejściem będzie znak w lewo "Kruszyniany 10 km" i tam odbijamy. w Kruszynianach jedziemy na Krynki i skręcamy w lewo na Plebanowo. dalej J.w. Jadącym z południa propnuję drogę przez Michałowo i Gródek. jest tam teraz ładny nowy asfalt. zadupiasta droga ale ruch mały. Dziękujemy sponsorowi za odwagę ;) Uczestnikom radzimy nie tylko na motocyklu ale we wszystkim być debeściakiem bo nagrody będą za różne osiągnięcia ;) |
Cytat:
53.211232, 23.774285 +53° 12' 40.44", +23° 46' 27.43" |
Cytat:
no dobra, sorry ale mam dzis jakas glupawke ;) bawcie sie dobrze tam :Thumbs_Up: |
:lol8: :haha2: :lol19:
|
Cytat:
|
k.rwa probowalem na ten +53.... ale ktos mi po amerykansku gada... no i mi sie zaraz karta skonczyla... jutro doladuje to na ten drugi moze sie uda :haha2:
|
U mnie maszyna już gotowa dolałem oleju :) dopompowałem oponki i nasmarowałem łańcuch. Kuferek już prawie spakowany. W Suwałkach cały dzień kropiło z przerwami. Dobrze może jutro już nie będzie.
|
W Białej zamknelim to dziś wieczorem otwieramy sezon, co :)?
|
Cytat:
|
Chopy, macie jakaś kominarkę tudziesz namordnik do wynajęcia/zakupu? Ja gdzieś posiałem na rajdzie w sobotę a lękam się zaziębić od chłodnych napitków.
|
Dobre wieści.
dziś od rana nie pada i co ważniejsze jest cieplutko. Szerokości. |
Ze względu na sprawy rodzinne związane z moją Ciężarówką - odpadam. Wspaniałej zabawy!
|
Grupa Lubelska donosi, że pogoda nas nie rozpieszcza. Mżawka i mygła na horyzoncie ale do wyjazdu jeszcze trochę więc może będzie lepiej.
|
Warsiau ma słońce. No ale to wiecie, stolica, abonament mamy na słońce wykupiony ;).
|
A w Białymstoku i okolicach najbliższych ciepło, słonecznie, czyli git :) :) :)
|
W Suwałkach słońce :) Kurde ciężko w pracy wysiedzieć.
|
W Piasecznie SŁOŃCE czas się spakować i dzida!!!:haha2::haha2::haha2:
|
ale mamy super pogode na podlasiu, słońce świeci, ciepło że w samej bluzie można chodzić, będzie git :D:D
|
tu nowy - redrobo - dojade dzis miedzy 22-23, mam nadzieje ze w srodek zabawy.
|
Cytat:
|
Oby do 14 :D
|
A w Białymstoku zaczął padać śnieg. Popadało przez minutę i znowu świeci słońce.
|
Nie śnieg tylko grad... Myślę - dziennikarz też człowiek i jeździć musi - więc uciekłam z pracy, siadam na moto a tu grad :haha2: Ale nawet nie zmokłam :D
|
Mam nadzieję, że już się napadało wystarczająco :dizzy: i czy to grad czy śnieg niech już sobie daruje, bo się nie dam zastraszyć i w drogę wybieram. :at: A że atmosfera gorąca w naszych sercach to i pogodę rozgrzeje i śniegi rozpuści :D:):D
|
Na imprezę na pewno nie zdążę bo dopiero w niedzielę odbieram swoją Afryczkę ale jak mnie ktoś zobaczy(czarno-pomarańczowe monstrum) na trasie Wawa-Biały po południu to trąbić!!! Chętnie posłucham relacji na świeżo :)
|
DOBREJ BIBY:) Mnie tez rodzinka zatrzymala w domu:) A dokladnie miłośnik kaszki bananowej i fan enduro Franek:) http://picasaweb.google.com/motocykl...26793487433346
Wasze zdrowie:) |
Rajd Podlaski ci.. w GWIAZDKI :D
Dzięki wszystkim za przybycie a specjalne podziekowanie do Wasila i Cibora za kwestię "logistyczną". Pozwoleństwo otrzymałem więc ponownie nagabuję cobyście do sklepu motocyklowego na WASILKOWSKIEJ 67 zachodzili jak najczęściej (od listopada będziemy na 27 lipca) bo tam na was rabaty czekają!!! Oto parę fotek co uchwycić w tak zwanym międzyczasie dzidowania udało mnie się http://picasaweb.google.pl/fariczmys...ski2010101517# AVE! |
Dabal i Magda dziękują łorganizatorom i wszystkim pozostałym za cudowną atmosferę i wspaniałą zabawę, było super - do następnego razu
Lepi-mam twój atlas Polski, Kilka fotek z telefonu: http://picasaweb.google.pl/dabal33/RajdPodlaski2010# |
.......weselny klimat........... !!!!!
|
Zakwasy i piach w zębach. O to chodziło. Miejscówka i imprezka wypas:Thumbs_Up:
|
wielkie dzięki wszystkim za wspólne dzidowanie i biesiadę
|
Podobnie do Kulfona zastanawiam się co ze mnie wyrośnie. Czy instruktor tańców rolniczych husia siusia umpa umpa czy może ..........?
Dziękuję wszystkim za wszystko. Za niedogodności noclegowe przepraszam. Szczególnie pozdrawiam Gerarda. Brzuch mnie boli od śmiechu. Stara dupa ze mnie. gnaty bolą i zakwasy. Zdjęć nie mam bo nie robię. Szef baru dziwił się tydzień temu, że zamawiam zupę szczawiową na śniadanie. Dziś zrozumiał ;) 2 żołędź |
Powrót do Lublina 5 godz. trochę szuterków jeszcze zaliczyłem. Dzięki wszystkim za super imprezę.
|
Super impreza wspaniały klimat:Thumbs_Up:, dzięki wszystkim za miło spędzony czas:bow:.
|
....strumienie wódki i zarżnięta świnia... :dizzy:
Po raz kolejny można było na Was liczyć. Wielkie dzięki wszystkim, tym którzy pomogli przy organizacji i tym którzy przybyli zarówno z daleka jak i z bliska...i do zoba na następnej edycji Rajdu Podlaskiego... Wasil kiedy kolejna partyjka brydża ? :D:haha2: |
Hello ... :D Ashanti się melduję na miejscu :at:
Dzięki wszystkim za super spędzony czas i świetną zabawę :dizzy: :) :bow: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |