![]() |
Ziutek nie musiał będziesz szukać. Na bank będę za rok jak się dożyje;)
|
Dziękujemy za super zabawę , pogawędki , tańce , przepraszamy że wcześnie rano wyjechaliśmy bez pożegnania , miejmy nadzieję że spotkamy się za rok w tym samym wyśmienitym gronie.
|
Macao
dzięki za ""pierwszą" serię zdjęć ? ?! ! Słyszałem że w jakiejś szopie foty można poprawić!! To proszę wyrównać te fałdy na moim zdjęciu. ciał |
Kochani,
Świetnie było Was spotkać w weekend. Podsyłam link do pobrania filmików z konkurencji i kilku zdjęć w oryginalnej jakości. Zasysajcie, na zdrowie. https://smtaschool-my.sharepoint.com...K18ig?e=xWnu8c Uściski dla Was wszystkich i każdego z osobna, Pinka |
17 Załącznik(ów)
Wrzucam trochę zdjęć z naszych sobotnich hołubców :D
Załącznik 118694 Załącznik 118695 Załącznik 118696 Załącznik 118697 Załącznik 118698 Załącznik 118699 Załącznik 118700 Załącznik 118701 Załącznik 118702 Załącznik 118706 Załącznik 118707 Załącznik 118708 Załącznik 118708 Załącznik 118709 Załącznik 118710 Załącznik 118711 Załącznik 118713 |
10 Załącznik(ów)
|
13 Załącznik(ów)
|
Od połowy trasy Jolka powinna nieść Jaro.
zawsze jesteśmy pokrzywdzeni |
Stopa, fajny ten Twój zakuty łeb :D przyjąłes te polskie miecze? Czy dali Ci lufy jak zwykle i wybrałeś się na strzelaninę z mieczem?
Szkoda że nie udało mi się dojechać, zacna impreza była.jakich wogole mało. Po zlotach wielce nie jeżdżę ale z ludźmi gadam którzy jeżdżą. I powiem wam wszystkim ze ten zlot afrykański ma w sobie to coś. Zobaczcie na te uśmiechnięte twarze, na radość bijącą z oczu. Tego się nie da stworzyć za żadne pieniądze i gwiazdkowe hotele. To tworza Czarnuchy i te Łorganizatory i ten krzyżak z zakutym mądrym łbem. Za rok będę choćby skały srały. Budowę kończę na wiosnę więc nie widzę przeszkód. Ps. Może Stopa to od dzisiaj Fuss von Bootingen? |
Jak by w biurze rzeczy znalezionych był szary ręcznik z pomarańczowym obszyciem, to mój ;) Dziękuję wszystkim, za klimat tej imprezy. Miło było po raz kolejny was zobaczyć i się z wami bawić.
|
Na razie odnalazł się stelaż o namiotu. Będę go miał w piątek w Łodzi.
Dzięki Wam za super imprezę, jesteście niesamowici :bow::bow::bow: Jest jednak sprawa którą należy wyjaśnić, a mianowicie jest jedna osoba, na którą wiele osób narzekało i mówiąc najdelikatniej nie czuło się w jej towarzystwie komfortowo. Pytanie do Was czy chcecie aby dalej przyjeżdżała na zloty czy pora jej już podziękować ?? |
No Jochen - dorobiłeś się! :)
|
Cytat:
|
Jochen jest fajnym gościem i zostaje.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziękuję Organizatorom i Współtowarzyszom za cudny zlot, wspaniałą atmosferę.
Ze szczególnym uwzględnieniem Iwonki I Tadzika za tłumaczenie zawiłości konstrukcyjnych motocykli. Wspaniale się przy Was restartuje system. |
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Głupio było tak po prostu wyjechać i skończyć imprezę, więc znaleźliśmy krakowsko-nowotarski sposób na jej przedłużenie i afterparty w drodze :D
Załącznik 118783 Załącznik 118784 |
Cytat:
Tak dla potomności. To że ma się motocykl AT i jest się parę dni na forum nie upoważnia już takiej osoby do robienia chlewu i obrażania innych uczestników tym bardziej na imprezie która oni zorganizowali. Jeżeli jest się w gościach to gospodarz ustala warunki i ma zupełnie prawo do zwrócenia uwagi komuś kto się do nich nie stosuje lub obraża innych uczestników tudzież szuka dymu. Jeżeli osoba której gospodarz tudzież organizator zwrócił uwagę (słuszna) nie stosuje się do jego i uważa że może robić wszystko może zostać wyproszona z imprezy w trybie natychmiastowym. Kiedyś na jednym z rajdów był taki kwas zrobiony przez świeżaka. Poczekaliśmy do rana aż wytrzeźwieje i podczas śniadania przy ognisku gdzie byli wszyscy poprosiłem ów kozaka aby wyjaśnij co miał na myśli uderzając z partyzanta jednego z przypadkowych uczestników. Dostał jasne info że jak nie potrafi się zachowywać to nie ma miejsca dla jego szanownej osoby na kolejnych imprezach. W nocy powstrzymaliśmy chłopaków od spuszczenia mu mega wpierdolu. Sytuacja z rana przy ognisku była dla jego większą nauczka bo samo wpier nie zrobiło by na nim większego wrażenia. Przeprosił za swoje zachowanie i już go nie widzieliśmy. Stopa Sołtys i cała reszta która poświęca swój prywatny czas na bezinteresowne zorganizowanie innym tej imprezy JEZELI KOMUS SIE COS NIE PODOBA, SZUKA DYMU OBRAZA STARSZYCH UCZETNIKOW FORUM, ITP TO WSKAZUJEMY PALCEM BRAME. |
Podnoszę jeszcze raz temat o którym Sołtys pisał w 212 poście ,
a dotyczącym uczestnictwa w zlotach osoby (delikatnie mówiąc) przysparzającej problemy i nerwową atmosferę. Rozumiem że napisanie wprost może być trudne, więc poproszę moderatorów o zrobienie anonimowej ankiety. Temat ten , "ciężki" dla nas chciałbym wyjaśnić dopóki wspomnienia są świeże, a poruszamy GO bo wiele osób w rozmowach skarżyło się . My chcemy żeby było fajnie i miło , żeby NIE było niepokoju i chamskich-siłowych zachowań. Ja jestem za WYKLUCZENIEM ze Zlotu Afrykańskiego, który traktujemy jako NASZE Święto. Też nie jestem za tzw.""kocówą"" ,a dużo nie brakowało! ! ! ! ciał |
Że tak nieśmiało zapytam.. o kogo chodzi?
|
Cytat:
nie byłem na zlocie, czego bardzo żałuję, ale wzw z wpisem Stopy chcę podkreślić, że, jak wielu pamięta, bywałem na wielu innych imprezach, których cechą wspólną było nadużywanie ubogacenia duchowego pod różną postacią :drif: pamiętam niemal jak dziś, w zamglony dolnośląski dzień, jak w pewnej śp. Białej, po piątku, gdzie do ogniska wieziono taczką kiełbasę, wywieziono CAŁY samochód, taki jak do wywożenia liści, butelek. Do dziś nie wierzę, że MY to wypiliśmy. NA PEWNO było to zbieranie po jakichś zbiorowych wcześniejszych imprezach :rules: piszę to dlatego, że nie przypominam sobie oraz NIGDY nie byłem świadkiem żadnych agresywnych zachowań mimo, że wszyscy mieli fest w czubie, a sam piszący te słowa częstokroć znajdował się w tzw. 'szpicy' :D jeśli ktoś jest 'głupi po wódce' - mam takie przekonanie, że mądrzejszy w normalnym życiu również nie jest. jesteśmy małą społecznością, spotykamy się rzadko i, niestety, ale takiego rodzaju zachowania trzeba piętnować bo jedna osoba może odebrać dobre wspomnienia na cały rok :Thumbs_Up: |
Cytat:
Wcześniej zażartowałem, że chodzi o mnie i o KTM, ale nie zdawałem sobie sprawy, że sytuacja była bardziej napięta i była taka akcja. |
Do dziś pamiętam sytuację z przed paru lat, jeden "kolega" proponował żonie kolegi z forum cytuje "ruchanie w krzakach". To że wpierdol nie dostał to cud , na szczęście tego "kolegi" nie była to moja żona. Kobietę długo trzeba było uspokajać ...
|
Napisałem ::
chamsko-siłowe zachowania. I mówimy::: kolejny raz w Białym Brzegu |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Tomku nie O NIEGO chodzi,
chociaż ten także szarpał kucharza ,wywalił kociołek i wysypał specjalnie bułki z koszyka , A był pierwszy raz! ! ! |
Napewno wyspał się na tym zlocie na kilka tygodni do przodu :)
|
Dzięki Tobie bo go spacyfikowałeś i odholowałeś do spania.
|
Cały czas aktualna jest sentencja: "pić to trzeba umić"..a kto nie potrafi to nie powinien zaczynać.
++ Kolejny raz podziękowania dla wszystkich organizatorów - tych na świeczniku, jak i tych bardziej w cieniu. Ja wiem że może bez NAS nie byłoby tego zlotu, ale bez WAS to już w ogóle by go nie było, nic by nie było:bow: Cieszę się że byłem chociaż na 1 noc. Jak już ktoś napisał - hard reset wykonany..:) I kilka nowych nicków się przyczepiło do właściwych ludzi - jak zwykle:) |
Cytat:
|
Nie owijając w bawełnę tak jak Sołtys i Stopa informuję,że osobą wprowadzającą zamęt od kilku lat jest:
KOŁEK!!! |
Być nie może tak, że jedna osoba rozwala spotkanie kilku, kilkunastu osobom. Tak się można bawić w mordowniach, na ustawkach itp ,,spotkaniach towarzyskich" Jak już tu wyżej napisano dla osób którym po wódce włącza się tryb wojownika, samca alfa, miejsca nie ma.
|
Wierny nie rozumiem dlaczego skasowałeś post w którym było napisane że
chodzi o Kołka. -----Co chcesz wyjaśniać? ? ? ? ? ? On jest kołkiem. A drugi który pierwszy raz przyjechał:::Bartek(zwłoki ze zdjęcia) zaczepiał Ciebie, czego byłem świadkiem. Zrobił zadymę z Lewarem , Garwoliniakiem. Szarpał kucharza, myślę że taką osobę też należy wykreślić z Afrykańskiej braci. |
Cytat:
to w takim razie co Kołek zrobił bo nic nie jest napisane ? |
Nie leżakował po obiedzie , pociągał za bluzeczki inne dzieci
--ogólnie był niegrzeczny. Jest ankieta, proszę się ustosunkować |
Ja również dziękuje za kolejny, niepowtarzalny zlot.
Do zobaczenia za rok. ;) |
Dobra znacie mnie więc bez srania po iglakach.
Jako organizator mam do tego pełne prawo więc... Kołek dziękujemy za wspólnie spędzony czas więcej na zlot w Białym Brzegu nie przyjeżdżaj ! Bartek Twoje zachowanie również kwalifikuje się do wykluczenia ze zlotu, na trzeźwo jesteś fajnym gościem, ale po alkoholu wychodzi z Ciebie bydle, bo inaczej się nie da tego nazwać. Twoje agresywne zachowanie w stosunku do innych uczestników, chamskie odzywki i obrażanie innych to nie najlepszy sposób na poznanie ludzi zwłaszcza że byłeś z nami pierwszy raz. W sobotę rano przeprosiłeś, okazałeś skruchę, a potem znowu się najebałeś i byłeś chamski. Są dwie opcje albo nie pij skoro udowodniłeś że nie potrafisz, albo poszukaj innej imprezy. Zlot w Białym Brzegu jest specyficzną imprezą, to już praktycznie zjazd rodzinny, bardzo specyficzny w swoim charakterze ale chyba właśnie w tym jego siła. Dlatego jeśli ktoś próbuje w ten czy inny sposób zaszkodzić mojej rodzinie to niech po prostu spierdala za bramę. |
Brawo, nic dodac nic ujac.
|
Cytat:
|
Dzięki za wspólny czas ,
trzymajcie się ciepło |
Próbowałem z Kołkiem rozmawiać w sobotni wieczór .
Wydaje się , że nie znalazłem zrozumienia. On nie rozumie czym jest brać Afrykańska i nie szanuje starych Czarnuchów. Nie zasługuje też , żeby mu powiedzieć " masz w ryj " , bo tego nie zrozumie . On musi być " najsilniejszy" . Inni nie mają racji . Jeśli dalej rozwalałby spotkania to , albo zlotów by nie było , albo byłyby na imienne zaproszenia , co nie dawałoby szansy nowym fajnym Czarnuchom . A ja do końca świata i dzień dłużej chcę spotykać prawdziwych Afrykańców . Z całym szacunkiem Stary , mam nadzieję zlotowicz, Kwintal Przepraszam , że znowu ja , ale najważniejsze..... Bardzo proszę , LEWAR BĄDŹ ZAWSZE Z NAMI |
Cytat:
Do Bartka urazy nie chowam, ale na życzenie złożę wniosek w jego sprawie na zapleczu. Kłaniam się nisko organizatorom zlotu i dziękuję za świetną atmosferę. Miło było poznać koleżanki i kolegów forowiczów w realu. :) Puszka z naszym wsparciem dla Olka jest w drodze do mnie. W najbliższym czasie dam znać ile udało się zebrać pieniędzy. Będą też na forum licytacje dla Oleckiego79. Osoby rzadko bywające na forum, zachęcam żeby częściej zaglądały. Pozdrawiam serdecznie.:at: |
ja również dzięki wszystkim za super zabawę . Było super.
PS. ja nadal nie mogę się doczytać co Kołek narozrabiał. |
Zostawcie złe momenty w spokoju bo chyba temat załatwiony i dzielcie sie przyjemnymi chwilami👍
|
Herni i się nie doczytasz co zrobił, bo nie o to tu chodzi. Zerknij na ankietę jeśli jest chociaż kilka głosów za wykluczeniem to znaczy ze coś jest nie tak.
I tak jak Calgon pisze nie ma co roztrząsać, lepiej wspominać miłe chwile ;) |
Cytat:
dokładnie |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48. |