![]() |
1 Załącznik(ów)
To i ja się pochwalę:)
|
Cytat:
|
Wpływowy człowiek jestem:haha2:
|
Cytat:
Dłuuuuugo czułem spaliny tego dzika jak goniłem za Tobą trampkiem przez Podlasie. :D Jak maszyna się sprawuje? P.S. W tym roku też był Hel? |
W tym roku Rajd Latarników koło Łeby.
Maszyna...no cóż,tradycyjnie w środku sezonu musi swoje odstać,tym razem pierdła uszczelka pod głowicą.Przynajmniej była okazja obejrzeć górę silnika,pierścienie i zawory zdrowe,wymieniłem uszczelniacze zaworowe. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Fajny wynik. Co było po drodze?
|
W moim posiadaniu 3,5 roku,40 kkm zrobione.Z awarii regulator napięcia,pęknięta złączka wodna między chłodnicą a silnikiem,wymiana przepustnic,no i ostatnio uszczelka głowicy.
Profilaktycznie zrobiłem pompę wody i paliwa,łańcuchy rozrządu i napinacze,panewkę w prawym deklu,simmer odmy,zaworek zwrotny oleju i pewnie jeszcze parę rzeczy. |
Jesteś jak zimny i Mallory :) opłaca się kupować od Ciebie sprzęty :))
Choć Ty ode mnie kupiłeś mocno doinwestowany motek z trąbą :)) |
I też wrzucę ;Phttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8f15bf56af.jpg
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
Szarżujący dzik:
https://www.youtube.com/watch?v=NZqKjieldxA |
mój dzik na spacerku https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...880269d4be.jpg
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
2 Załącznik(ów)
Może i ja coś dorzucę do tej chlewni
|
Coraz bardziej mi się podoba :)
|
1 Załącznik(ów)
Załącznik 100770
Takie stadko pod tatrami |
Qwa, mówcie co chcecie ale Dziki mają w sobie "to coś", takie ponadczasowe ale inaczej niż Królowa. AT jest Damą z dobrego domu, ułożoną przez "japonskich nauczycieli" a Dzik a to taki Kapitan Sparow - pije jak smok, czasem coś spektakularnie (mu się) popsuje ale i tak na koniec to on sie śmieje i wszystkie najładniejsze Panny na niego lecą:haha2:
|
I bez skrępowania soczyscie popierduje, nawet w towarzystwie, przy redukcji. :)
Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka |
Macie rację-to taki cham i prostak:D
|
Cytat:
|
Prawdziwy facet z grande cochones :D
|
1 Załącznik(ów)
|
Wygląda jakby wziął udział w bukake.
|
Cytat:
Ogarnąć muszę tylko standardowy przegląd (oleje, zawory itp) i shimmę pow. 120 km/h (michelin desert race - może to trochę to?) - raz jechałem tylko autobahnem i nie ogarnąłem, żeby stanąć i amor skręcić mocniej i teraz spać nie mogę :mur: A tak, ogarnięty sprzęt, wizualnie gorzej, ale mnie to w sumie trochę nie interesowało, bo też planuję się nim nauczyć jeździć "wszędzie", a okleinę zmienić jakby mi się kiedyś nudziło, to raczej nie kłopot. |
Cytat:
|
Nawet na TKC80 powyżej 170km\h zaczyna wężykować. To nie są opony na takie prędkości.
Ale jak masz amor to powinno być lepiej. Ale fakt jak się przejedziesz na dziku to stwierdzasz, że AT się chyba popsuła bo nie jedzie. |
1 Załącznik(ów)
Trochę styrana R-ka zjechała do nas na serwis.
|
Ja nie wiem czy to ktos juz zglaszal. Ale jako rolnik kaskader z podlasia wnosze o zmiane tego jakze blednego tytulu watku... dziki najbardziej do swin podobne, zatem do chlewa bardziej pasuja, bo w oborze krowki sie trzyma;) a koniki w stajni, a kurki w kurniku...
|
Taż ja to już wczesniej pisał...
Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka |
Nie znacie się:D To taka metafora, alegoria - skoro czepiacie sie semantyki, to motocykl nienmoze być zwierzęciem :umowa:
Ale jak chcecie, to ja tam sie nie upieram - sam pisałem, zeby watek nazywał się poprawnie, czyli "Wątek o motovyklach marki KTM powyżej 690 cm szsciennych" :haha2: |
Służę x 2 :)
|
Wojtekk, ale popraw te literówki w tytule, bo nie uwierzę, że Mirko tak naprawdę chciał :)
|
Cytat:
To już nie jest mój wątek i tytuł dajcie taki, jaki chcecie, dla mnie to naprawdę obojętne :Thumbs_Up: |
Buchta albo buchtowisko to miejsce gdzie dziki żyją i ryją. Obora faktyczni tak nie bardzo podchodzi.
|
Dzikowisko zróbta i nie będzie problemów z chlewem i oborą :haha2:
|
No wezcie. Zazartowalem sobie i teraz zaluje;)
|
Tu był chlewik, 70% tego blota to była wymieszana gnojowica
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...725b5a90fe.jpg |
Zaproponowałbym w najbliższych tygodniach / miesiącach wzmożoną czujność.
Huczka się zbliża. |
Że niby na tych oponach byłeś gdzieś w błocie?:dizzy:
|
Chlewik dla dzików ?? Przecież to nie pasuje ...
P.S. dziś sie dałem namówić jednemu Czarnuchowi zeby sie karnac jego Odyńcem :D Powiem tak: JP..olę :) Wiedziałem, że bede żałował...tommi nienawidze Cię ;) |
Cytat:
Guma to Guma, a ktm na szosówkach lepiej robi w błocie niż afryka na kostkach hehe |
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Zagadka-z jakiego motocykla to wałek?
|
Taką graślawą dźwignę biegów to ma chyba 950 ale expert ze mnie żaden.
|
Ja nie wiem :)
Czyżby pomarańczowowa zaraza również dotykała (!!!) Wałków ??? I będzie kolejne plemię, które będzie skandowało: "pokaż wałka!!!", Albo przesluchiwalo "ty się tak nie ciesz i pokaż wałka" |
1 Załącznik(ów)
Emek i Wojtekk wygrywają talon:D
Tak,to 990-ka,widać tutaj też się da... Z czymś takim to współpracowało... |
"Zembatka" miodzio :) Śliczny okaz! WIdać KTM niezajebliwe :)
|
Właściciel pewnie narzekał, że mocy mało,jak odkręci.
no ale simering na wałku lepiej rozwiązany niż w nowej NAT |
Może się cieszył, że tak łagodnie oddaje moc od samego dołu :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |