|  | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Witam,  poprosiłbym 2x XL z długim rękawem, kolor chyba szary ... Napisz proszę na PW co i jak pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk | 
| 
 A są inne kolory niż czarny? | 
| 
 Nie ma innych kolorów. Tylko czarne | 
| 
 Jak u Forda normalnie :) | 
| 
 Ja też bym wziął dwie sztuki XL.  Majkowski to do Ciebie z tym na priv uderzać? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk | 
| 
 Emek,czym łatać ? Miałem przygodę i pani na sorze wygrzebywała nici z łokcia,myślała,że to asfalt :D Cerować ,czy łatka po prostu ? | 
| 
 Majkowski1 ogarnia. Do niego pisać na pw albo meilem kons@odziezrobocza.pl | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Merino właśnie odebrałem, wykonanie tip top, testy terenowe dopiero będą ale już się cieszę że dobrze się zwymiarowałem i że mieliście akurat potrzebne mi sztuki :) | 
| 
 :Thumbs_Up: Niewiele już zostało. Dla zainteresowanych wrzucam info o dostępnych rozmiarach na dzień dzisiejszy. M-13 L-2 XL-14 XXL-3 XXXL-1 Kolejna transza planowana jest do produkcji dopiero na wiosnę. Tabele rozmiarowe, koszty i foty w pierwszym poście. | 
| 
 gacie som w planach ? | 
| 
 Gacie w sensie kalesony są na stanie. Gacie w sensie majty czy bokserki nie są w planach. Ale kto wie... | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 To rzeźba ale sprawdzę czy jest taka opcja. | 
| 
 JA tylko dodam że bluza od Emka czyni cuda w zimne dni !!! :at: | 
| 
 Prośba, poczytajcie o tym, że kalesony (legginsy) merino mają troszkę inną metodę zakładania... Kilka osób pisało o tym, że im się przy zakładaniu rozdarły. Nie jest to spowodowane wadą materiału czy czasem jaki leżą w szafie. Trzeba NAŁOŻYĆ !! a nie WCIĄGNĄĆ (na siłę) na nogi. Przykład można zobaczyć: https://www.youtube.com/watch?v=rYhEZf8Dwu0 Musiałem nieźle nagooglować, żeby odpowiedni film był ;) | 
| 
 No co wy?! Takie rzeczy trzeba wam tłumaczyć? Toż to podstawy! Żaden rajtuz czy innych pończoch nie nosił? No nie gadajcie bo i tak nie uwierzę... Byłem w Białej i Białym Brzegu, różne rzeczy rano się widzi jak się wcześnie wstanie ;) Tak już na poważnie technika taka sama jak przy długich skarpetach motocyklowych, narciarskich czy górskich. Też nie praktykowaliście? | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Nie łatwo z tym filmikiem i wiem, że nieco odbiega od tematów, ale nie chciałem wrzucać linka do "Nakładanie rajstop na żylaki" :P A też nieco inne są takie z elastyną, niż 100% wełny... | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Grzechu Ty masz nogi zgrabniejsze 😉. Ja będę operatorem. | 
| 
 Ja po swich testach koszulki merino, mogę powiedzieć że jest idealna na temperatury po niżej 20stopni.:Thumbs_Up: | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 A co ci trzeba? | 
| 
 Dokładną rozmiarówkę koszulek można prosić?  Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka | 
| 
 W pierwszym poście otwierasz link do listy i tam na dole w zakładce "rozmiarówka" masz tabelę wymiarów wyrobu gotowego. | 
| 
 Cytat: 
 Mam jakieś polary ale to nie to. | 
| 
 Wzrost i klatkę podaj zobaczymy co tam na stanie jest. | 
| 
 191cm i 104 klatka. Długie długie łapska :) | 
| 
 Podziękował 👍 Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Znajdzie się jedna koszulka XL? | 
| 
 Znajdzie się. | 
| 
 Jedną sztukę w rozmiarze 2xl można? | 
| 
 Znajdzie się koszulka w rozmiarze M? | 
| 
 Długi rękaw jest. Krótkiego brak. | 
| 
 A kalesony L, krótki rękaw L? | 
| 
 Kalesony jeszcze sztuka dostępna w L, ale krótki rękaw L brak - już tylko 2XL. Długi rękaw też już tylko sztuka... | 
| 
 Kalesony L na 180cm będą ok? Waga 84kg i spada. Koszulkę mam L. Jeżeli rozmiar pasuje to poproszę. | 
| 
 Sprawdź wymiary na dokumencie w pierwszym poście. Na dole w zakładce rozmiarówka jest tabela wymiarów wyrobu gotowego. | 
| 
 L dla 180cm - winny być w sam raz ;) | 
| 
 Ok juz wszystko jasne. Info na PW. Dzięki. | 
| 
 zostało coś jeszcze? jakaś M/L z długim rękawem? | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Kaska poszła  opóźnieniem. | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Sprawa indywidualna. Jednych gryzie innych nie. | 
| 
 Nie "mocno", coś jak mrowienie.. :) Kwestia dnia może dwóch i potem nie czujesz już praktycznie. | 
| 
 koszulka rzeczywiście lekko gryzie. u mnie tylko do pierwszego prania. Później jest super | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:06. |