![]() |
Tolkowe od Sztabina a frogowe laczne czyli suma summarum 160km (chyba ze nastapia powiklania typu wataha wilkow lub bialych niedzwiedzi ,niedobitki Wermahtu z 2 wojny swiatowej ukrywajace sie w Puszczy Augustowskiej,albo zwyczajny upor nawalonego sluzowego ktory zablokuje sluze na moscie
). |
Rajd daje rade.. Jest grubo!
|
Bomba. Zazdraszam...
|
Dwa Afrykańce przybędo jutro z rańca, proszę dziś nic nie pić i ładnie nasz przywitać ;)
|
Nie ma takiej opcji. Na pocieszenie dodam że najlepiej ogniem z tłumika wali KTM!!
|
Trzech Mędrcy z Podlasia
|
Kilka zdjęć z XIII-WIR-u
|
Afryka z trzema Dominatorami dotarła szczęśliwie do domu. Dzięki za imprezę. Było Super.
|
Dzięki ludziska za kolejny udany rajd było mega !
|
7 Załącznik(ów)
Piekny weekend piekne ludzie. Podczas powrotu pociagnelo mnie w kartofle tak mocno, ze myslalem ze to koniec, ale znow sie udalo.
|
1 Załącznik(ów)
O jeszcze takie
|
Było pięknie jak zawsze! Dzięki wszystkim, a zwłaszcza Siwemu za motocykl i namiot. Niech żałują Ci co nie byli!!
|
ja też dziękuję za jeden dzień bibki a może i wieczór było klawo :Thumbs_Up: :lc8:
|
Kaskader też dotarł, tym razem na szczęście już spokojnie i bez przygód.
Dziękuję wszystkim, jak zwykle byliście super. |
Jo też już w domu i nawet wyzdrowiały całkiem. Dziękuję wszystkim za dobry humor i piasek w zębach. Szczególne podziękowania dla Leona i Tolka za miejscówki oraz dla Pana Imadełko za banieczkę 5 litrów.
|
Powróciłem cało i zdrowo, choć Podlasie płakało gdy do domu wracałem.
Dziękuję Wam Wszystkim za klimat, piach w zębach, 5 litrowe opakowania zbiorcze, pojeżdżawę, było jak zawsze na 100 % zajebiście. Łukasz szybkiego powrotu do zdrowia. Mam nadzieję, że do zobaczenia na jesiennym. |
6 Załącznik(ów)
Zdjec kilka a pytanie: ktory z nie dolechal na zjazd???
|
Dojechaliśmy szczęśliwie i na sucho , dzieki wszystkim za wspaniałą organizację i miejscówki kolejnych biwaków , było jak zwykle zajebiście . W drodze powrotnej przeczołgałem chłopaków do okoła jeziora Studzienicznego , śluza Swoboda i Sanktuarium na wyspie w Stdienicznym. Macie magiczne tereny i dzięki za wspaniałą zabawę
|
Wielkie dzięki za kolejny wspaniały rajd :)
|
Dojechał Ciechanów .
Po drodze deszcz i rozlana ropa na odcinku ok 50 km na trasie Ostrołęka - Maków Mazowiecki ( momenty były). Pozdrawiam i do zobaczenia. |
Ja też sie melduję dziękuję i proszę o więcej. Dziś musiałem się strasznie nawadniać, jak gąbka wciągam wodę. Ostatnia osoba, która gniotła 5 l. baniok Łysego to był chyba Biker po regeneracji :)
|
Teatr to dziwny teatr jedyny
gdzie sens, gdzie treść czort jeden zna tam fortepiany i mandoliny w szalonym tangu Anawa Teatr to dziwny, teatr jedyny w nim przedstawienie wiecznie trwa pogromcy zwierząt i arlekiny i szał iluzji Anawa Teatr to dziwny, teatr jedyny a drugi taki nie wiem gdzie przychodzą do nas piękne dziewczyny i śmieją się i bawią się Powrócilim, kurz się otrzepie, piach w zębach w końcu przestanie zgrzytać, a wspomnienia pozostaną na długo. Dziwny i zwariowany jest ten świat na Podlaskim i oby taki pozostał na zawsze. Czego i wam życzę. |
2 Załącznik(ów)
Alibaba:
Macie magiczne tereny i dzięki za wspaniałą zabawę Frog: Tak panie i panowie, na Podlasiu nawet panuje większe przyciąganie ziemskie siła grawitacji 5Lit. |
10 Załącznik(ów)
Kilka fot
|
To chyba gdzies na Bialorusi ....albo niedaleko od granicy
i??? |
Grupa warszawska też dojechała.
Dziękuję za jak zawsze idealną organizację imprezy! Miło mi było. Majki dzięki za wytyczenie super trasy powrotnej. Były momenty! |
Izeczka cała i zdrowa w domu, jej kask wygląda jak po pustynnej burzy :)!, ma banana na twarzy i chce więcej offu :)!!!
Dziękuję z tej strony wszystkim opiekunom mojej kobity jeszcze nie żony :) |
|
Zawias wygięty na maksa :)!!!
|
|
Heja,
Było zajebiście :) Dzięki Podlasiakom za super imprezę! Szacun i czapki z głów. Dzięki też reprezentacji WTA z Majkim na czele za trasę powrotną. Mokra końcówka to jest to ;) |
Dzięki za kolejny super rajd.
p.s. Bardzo zależy mi na odzyskaniu noża który w piątek zostawiłem na stole i zniknął: http://www.toolshop.co.za/uploadedIm...010_52_18.jpeg mam nadzieje że ktoś go tylko bezpiecznie przechował |
Ja również zjechałem na bazę wraz z grupą warszawską. Rajd był super - dziękuję i polecam na przyszłość. Podlasie jest piękne.
Dziękuję również Majkiemu za ogarnięcie sensownej drogi powrotnej. Oczywiście na powrocie drugi raz negatywnie zweryfikował mi się kufer z plastmasy, wziął i odpadł. Prawie wleciał do rzeki więc za kare idzie na śmietnik. Pozdrawiam Maciek |
Zostaly na biwaku rekawice motocyklowe i mala latarka ledowa.Siwy noza nie znalazlem.
|
Jak zawsze było zajebi... :) Wielkie dzięki wszystkim za super zabawę i piach w nozdrzach :)
|
Cytat:
|
Eech te trudne powroty do poza rajdowej rzeczywistości.
Dzięki wielkie wsiem za zajebistą jak zwykle imprezę :bow: Zostały przechwycone dwa śpiwory (które jechały w Zbycha samochodzie), czarny i niebieski. Są u Zdroja w Wasilkowie. |
Jade dziś sprzątać osowiec to sie rozejze za tym nożem, dzieki za zajebistą imprezke, fajnie było znów sie z wami zobaczyc
|
3 Załącznik(ów)
Ktos pisal o dziwnym podlaskim przyciaganiu ziemskim. Na namioty tez dziala.
|
namiot wlasnie idze do pionu, gorzej z drzewami:) wydaje mi sie, ze rosna w poziomie... ale jeszcze mi szumi szum w glowie.
|
i ja dziękuję Wam wszyscy za spotkanie, zarąbistą wycieczkę i w ogóle za spotkanie.
Dla organizatorów szacun jak zwykle za ogarnięcie przedsięwzięcia! |
|
Siwy, szukałem wszędzie tego noża, ale przykro mi nie znalazłem
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Szacun Podlaska Ekipo. ZaWIRowaliście imprezę jak się paczy. Toleckiemu i Leonu podziękowania za miejscówki.
Do zobaczenia |
Cytat:
|
6 Załącznik(ów)
Dzięki za rajd było przaśnie, wspaniali ludzie, kawa i dębówka hiper mocna, woda ciepła, piasek sypki, kurz pylący, koliumna głośna.
Załącznik 54756 Załącznik 54757 Załącznik 54758 Załącznik 54759 Załącznik 54760 Załącznik 54761 |
I znowu powrót do rzeczywistości....
Frog, Marek, Leon, Tolek dziękuję Wam bardzo za przygotowanie trasy i miejscówek noclegowych. Wszystkim dziękuje za mega-Virową atmosferę. Dama Trytytkowa Was pozdrawia i już coś szykuje na Jesienny XIV VIR-rejli :D. Do zobaczenia. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:49. |