Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   ROZPOCZĘCIE..... LATA!!! - Zlot FAT 2013 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=17604)

Mat 20.06.2013 12:19

Ważne informacje

No to już jutro :D

Namiary na ośrodek są w pierwszym poście, ale w razie czego przypominam:
Ośrodek Charytatywno–Szkoleniowy Caritas w Popowie-Letnisko położony ok. 45 km od Warszawy w pobliżu Serocka, miasta nad Zalewem Zegrzyńskim
http://www.caritaspopowo.pl/, N52° 32'41.27", E21° 08'47.01" (52.544798, 21.146391) - tuż przy trasie 62 Serock-Wyszków. Szukajcie drogowskazów.

Jak wiecie, będą 2 trasy: ON z kierownikiem Felkowskim i OFF - kierownikiem mianowałem Majkiego, chociaż ekipa jest zacna.
Wszyscy jadący na którąkolwiek trasę proszeni są o bezwzględne zatankowanie motocykli (czy czym tam przyjedziecie). Najbliższa stacja znajduje się około 1km od ośrodka w kierunku Wyszkowa.

W trakcie trasy ON przewidziane jest zwiedzanie twierdzy Modlin.
Gdyby ktoś się zgubił, przewodnik czeka na nas o godzinie 14.00 pod Bramą Kadetów. Zabierzcie latarki!
Kierownicy wynegocjowali ceny grupowe na jedzenie w restauracji Brama Ostrołęcka (http://www.bramaostrolecka.pl/menu.php, soljanka: 8pln, rosół: 6 pln).

Jeżeli ktoś z trasy OFF będzie miał ochotę dołączyć do zwiedzania, będzie taka możliwość (skrócenie trasy - informacja u kierownika grupy).

Trochę standardowych informacji:
Czekamy na Was od 15.00
Opcje zakwaterowania przydzielamy na podstawie informacji otrzymanych przy wpłatach.
Najbliższy sklep jest około 4km w kierunku Serocka.
Jakieś zakupy można zrobić na stacji benzynowej (1km w kierunku Wyszkowa).
Na miejscu jest automat ze słodyczami i napojami.
Wieczorem (w piątek i sobotę) będzie można kupić piwo z beczki w cenie 5zł.
Nie ma opcji palenia gumy i parkowania motocykli metodą "na górnika"!

Pewnie o czymś zapomniałem, więc będziemy improwizować.
I najważniejsze: Po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia się.

wasilczuk 20.06.2013 12:28

Bawcie się dobrze i grzecznie. Wszystkim życzę szczęśliwego dojazdu i powrotu.

PARYS 20.06.2013 12:34

Będziemy panie kierowniku!

puszek 20.06.2013 14:22

Czy ta mapa obejmuje teren off?
http://compass.krakow.pl/katalog-pro...lice-Warszawy/
http://compass.krakow.pl/katalog-pro...y/zasieg-mapy/

majki 20.06.2013 14:37

Większość tak, ale nie całość.

Nowy 20.06.2013 16:35

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 324037)
Bawcie się dobrze i grzecznie. Wszystkim życzę szczęśliwego dojazdu i powrotu.

tak tak, ja też im zazdroszczę, życząc jednocześnie tego samego

koszi 20.06.2013 17:31

Pytanie - prowiant na grilla kazdy przywozi swoj? Pytam bo druga polowka meczy gdyz nie wie czy bedzie jej ulubiona kielbaska na grillu ;) A poza tym prowiant nie grillowy, typu jedzenie na sniadanie itp tez we wlasnym zakresie?

Mat 20.06.2013 18:09

Patrz pierwszy post wątku:

Cytat:

Cena (za osobę) obejmuje zakwaterowanie, wyżywienie oraz wycieczki.....
Kiełbaska będzie. Z grilla.
Z musztardą. Dla chętnych z ketchupem.
Do tego chleb.
Spod Grzybka ;)

Mat 20.06.2013 18:24

Z ostatniej chwili.

Informujemy wcześniej, żeby nie było zdziwionych:

Na zlocie będzie forumowy alkomat i każdy kierowca ruszający na trasę (ON lub OFF) będzie dmuchał.

Co zrobi z wynikiem - zobaczymy.

Lepi 20.06.2013 18:26

Czy są przewidziane nagrody dla "najlepszych"? ;)
Do zobaczenia jutro!

Mat 20.06.2013 19:47

Cytat:

Napisał Lepi (Post 324113)
Czy są przewidziane nagrody dla "najlepszych"? ;)
Do zobaczenia jutro!

A nie :D
Alkomat jest typu "żółta pała".
Tak - będziecie dmuchać w żółtą pałę :haha2:

A ta PAŁA pokaże czy jesteście w stanie, nie w stanie albo pod wpływem.

PARYS 21.06.2013 17:38

Cisza w eterze widzę znaczy wszyscy bawią :chleje::zdrufko:albo jadą :at:

jorge 22.06.2013 04:06

Podziękowanie

Bardzo dziękuje organizatorom. Atmosfera jest jak za dawnych lat. Dawno niewidziane gęby. Zajebiosta miejscówka. Pełna kurtura !!! Dzięki :bow:

PS.

szczególne podziękowania partnerom do tańca :D:D :bow:

Pije teleportera - dzięki Rodi :bow: i żałuje, ze jutro nie będę.:mad:

RAVkopytko 22.06.2013 08:31

Podziękowania,dla Pań w "recepcji" ;) i organizatoróff za wpuszczenie do Caritasu :bow:
Miło było Was poznać i zobaczyć znane twarze.
Jak sami widzieliście najlepsze buty łofrołdowe to oldskulowe Relaksy :D,a najlepsze gogle ma Anucha :D
Użył który siekierki z gmola ? Kaban upieczony ? :haha2:

Bardzo mi przykro,że musiałem Was opuścić o pierwszej,kiedy impreza się zaczęła rozkręcać :mur:

JarekO 23.06.2013 09:44

Ubawiłem się po łokcie. Dzięki za super impreze.
Relaxy wyczesane ;).

Kazmir 23.06.2013 12:56

1 Załącznik(ów)
Cytat:

Użył który siekierki z gmola ? Kaban upieczony
Kaban ma się dobrze!!!
Dzięki za spotkanie, Chwila wystarczyła, by podładować akumulatory.
Więcej fotek (z fotką wieczoru:);)) tutaj:

https://picasaweb.google.com/1090144...05446767163218

PARYS 23.06.2013 13:05

Cytat:

Napisał jorge (Post 324364)
Pełna kurtura !!! Dzięki :bow:
.

Jaka kultura?? Zwykła trzoda przeca :D:D

Proszę o zmianę nicka na Filantrop :D

Kierowcy mercedesów mają krzywe nogi - do środka :D Ale dziołchy z nimi jeżdżą całkiem całkiem.

A turansy dają radę. Muszę se tak teraz mówić bo po aukcji to już se oponek nie sprawię... :D

No w sumie było zajebiście. Przyjęcie godne. Tylko następnym razem w temacie przelewu chyba dopiszę, że chcę bez chrapiących :D

koszi 23.06.2013 14:11

Moze i trzoda ale na poziomie! To był mój pierwszy zlot i mam nadzieję że nie ostatni! Nawet wszystkich nie poznałem ale zabawa, atmosfera, ludzie a także knury wszystko to było zajebistei;) A 5$ od Roomyanka traktuję jako dobrą wróżbę!
P.S Szymon dzięki za postawienie na nogi!

ŁukaszBIA 23.06.2013 15:53

Powroty są do dupy...

Dzięki wszystkim organizatorom za świetną imprezę, Majkiemu za trasę OFF, tego kartofliska nie zapomnę do końca życia :)
Parys i Jurek, Wam za pomoc w wykonaniu 'ona tańczy dla mnie'. Z naszym wokalem możemy zakładać kapelę Diskopolo, sukces murowany.
Chłopakom z pokoju za już Wy wiecie co... hehe:papieros::papieros:
Do następnego!

Z całego zlotu mam 2 zdjęcia: Parysa między mercedesiankami i świni Ramboszczaka...

PARYS 23.06.2013 16:19

Cytat:

Napisał blink (Post 324502)

Z całego zlotu mam 2 zdjęcia: Parysa między mercedesiankami i świni Ramboszczaka...

No to dawaj! :Thumbs_Up:

BABA 23.06.2013 16:39

No i ja wróciła ...uffff.... Było zajebiaszczo, super tancy, ...i tancerze :D, super atmosfera i takie tam inne :bow::bow::bow::bow::bow: Swietnie było Was wszystkich znów zobaczyć :):):):):)

PS. kto ma odwagę to do zobaczenia za tydzień na Ełku :D:D:D:D:D

Ravi dawaj foty, może cos przebije moją sweet focie z Jarkiem :p

Lepi 23.06.2013 17:12

Ja też już dotarłem choć droga ciągnęła się strasznie. Miło było odświeżyć kontakty.
Organizatorsko rewelacja! Dziękuję!

Rodezjan 23.06.2013 17:39

I skończyło się.
A miało być tak pięknie:D
Gratuluję Wszystkim, którzy maczali łapki w przygotowaniu tak zacnej Imprezy.
A w szczególności:
Mat-owi, Wojtkowi i Tupkowi za ogarnięcie wszystkiego.
Teamowi Off za trasę.
Tomowi, Majtasowi, Felkowi za muzykę.
Parysowi i Ferdkowi za filantropię.
Całej reszcie za super zabawę i świetne towarzystwo.
Trzoda, dzida, najepka.

hubert 23.06.2013 17:41

W imieniu moim i Moooorelki dziękuję Matowi i pozostałym organizatorom (mam nadzieję że ktoś pomagał Matowi ??) za to że mimo dziwnych akcji na forum chciało się dopiąć zlot na ostatni guzik. Było fajnie, kameralnie i rodzinnie :) Dziękuję więc również wszystkim za fajną atmosferę ...:Thumbs_Up:

O ja głupi takie fo pa walnąłem, przecież np trasy same się nie zrobiły. Dzięki Rodezjanowi, który podsunął mi ściągawkę w poście powyżej już wiem kto maczał palce w tej imprezie i serdecznie wszystkim dziękuję :)

koszi 23.06.2013 17:43

Hubert - pamiętajcie z Moooorelką o pozytywnym wpisie na portalu "gastroskopia.pl" po wczorajszym obiedzie w Modlinie ;D

Łokciu 23.06.2013 18:28

Właśnie dotarłem na chatę... :dizzy:

Było super i już wiem, że będę jak najczęściej na Afrykańskie imprezki zajeżdżał :D

Dziękuje organizatorom za ogarnięcie tematu, za traskę OFF i za miłe przyjęcie świeżaka :bow: :D

Pozdrowienia z nad morza :at:

wojtek II 23.06.2013 19:45

Przede wszsytkim dzięki że Wam sie chciało przyjechać. Jak dla mnie było super, a Tom powinien bilety sprzedawać na swoje koncerty.

https://picasaweb.google.com/1021774...10/Popowo2013#

BABA 23.06.2013 19:50

dawać foty !!!!....więcej fot !!!!!!

EmilD 23.06.2013 19:56

Było kozacko :) i ten gazociąg który był jak wisienka na torcie trasy OFF :)
Naprawdę zacny zlocik, szacun dla organizatorów :)

ŁukaszBIA 23.06.2013 20:46

1 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał PARYS (Post 324504)
No to dawaj!

Proszzz..

Borewicz 23.06.2013 20:56

Dziękuję wraz z Pauliną wszystkim obecnym a przede wszystkim organizatorom, było pysznie, tszoda, najebka pełną gębą.
Fotki
https://plus.google.com/photos/11444...433?banner=pwa

PARYS 23.06.2013 20:58

Hehe :Thumbs_Up:
Jak widać nie zawsze jakość zdjęcia świadczy o jego wartości :D

strobus1 23.06.2013 20:59

WIELKI SZACUN dla Organizatorów. Dzięki za wspólną zabawę pozostałym.
Dwa momenty imprezy które najlepiej zapamiętam to Gazrurka :drif: oraz Matjas z porannym pivem.
Do zobaczenia.

Pomorzanin 23.06.2013 21:38

Dziękuje i ja.
Do następnego ! :)

Sławekk 23.06.2013 21:43

Ogromne dzięki dla organizatorów i całej ekipy za wspólną zabawę :)

Gregor 23.06.2013 22:25

My również dziękujemy :bow: za zabawę i opiekę nad Oliwką ;) ale jeszcze kilka dni z taką ekipą i byłby nie do opanowania :) Ciekawe czym ją karmiliście ew. poiliście podczas naszej nieuwagi :) Pozdrawiamy

samul 23.06.2013 22:41

Dzieki organizatrom! Doswiadczylem kawalka tylko, ale byl to bardzo dobry kawalek :)
Oczywiscie pospiech w wyjezdzaniu zostal przykladnie ukarany, dawno tak nie zmoklem :D

Do zobaczenia!

gonzik.korba 23.06.2013 22:53

Imprezka pyszna! Dziękuje w imieniu swoim oraz Krzyśka wszystkim zebranym i oczywiście wszystkim kierowniczkom i dyrektorom komitetu organizacyjnego.

Kwintal 23.06.2013 23:18

Wielkie dzięki. Było super.

Rambo!!! Co z Bąblem????

puszek 23.06.2013 23:39

Było super. Dzięki...Ulalo nas dopiero przed Krakowem...A Bąbel...bryluje...:-))
http://www.youtube.com/watch?v=xZaNrrIYt9E

tom64 24.06.2013 00:19

Cytat:

Napisał samul (Post 324587)
Dzieki organizatrom! Doswiadczylem kawalka tylko, ale byl to bardzo dobry kawalek :)
Oczywiscie pospiech w wyjezdzaniu zostal przykladnie ukarany, dawno tak nie zmoklem :D

Do zobaczenia!

Samulek! Ty żeś tam buł? I jo żech Cie synek nie widzioł? Nie godej!

matjas 24.06.2013 09:04

no... powiem szczerze, że wczoraj nie miałem juz siły nawet kompa odpalić. ależ zacnie było. Do domu dotarłem tuż po 21. droga była bardzo OK - temp w raz i tylko jeden przelotny deszczyk.

zatem z mojej kanapy mam zaszczyt podziękować za organizację organizatorom a uczestnikom za wspólne trzodowanie i tak:
- Matowi i Tupkowi za pomysł, zaangażowanie i jednak dopięcie tego na ostatni guzik, mimo, że nie było łatwo w dzisiejszych czasach....;
-Tupkowi za masę skrętów i cenne uwagi przy ich produkcji oraz uśmiech i za wspólne spiewy mocnoporanne;
- Rodezjanowi za przyśniadaniowe połączenie tętnicy płucnej z żyłą wrotną wątroby - to działa cuda!! :D, jesteś wielki :D;
- Moorelosowi za winko i wspólne fajki;
- Elutce :D za wstrieciu;
- Bagginsowi, za to, że był;
- Matowi za kontrolowanie poziomiu trzeźwości publiki /no i co??? jednak dobrze, że mamy ten alkomat!!/;
- FELKOWSKIEMU za utwierdzenie mnie w przekonaniu, że polska muzyka ma się dobrze wbrew temu co ogląda się w Opolu;
- TOMOWI!!! Tomek - jesteś po prostu niesamowity. A 'Już nie ma wolnych miejsc w hotelu Grand' późną nocą i wczesnym rankiem złamało mi po prostu serce zresztą 'to już za mało moje serce żeby żyć...', ech, kto był ten wie;
- Gregorowi, Justynie i Oliwce za wożenie wujka z browarami przez dzień cały - poczułem się jak jakiś VIP po prostu!!! :D
- Kwintalowi za to, że jak zawsze miał sosnówkę i był Kwintalem;
- Korbie za akcent 'partyzancki' :D
- fontannie w Serocku za to, że była zimna, kiedy jej potrzebowałem;
- no i na koniec Grzesiowi, Rumiankowi, Bliźniakowi, Ofelii i Spozo za wspólną, bezpieczną podróż do domu.

mam w bani taki melanż, że jeśli nie napisałem o kimś z kim piłem, tańczyłem, śpiewałem lub gadałem to wybaczcie mi proszę.

teraz tylko jeszcze szybkie wejście na 'gastroskopia.pl' jedna opinia nt. bufetu i można brać się do roboty :D

cudownie było z Wami spędzić ten czas.

matjas

p.s. chleb poligonowy na śniadanie dzisiaj był pyszny ! dzięki Mat.

rambo 24.06.2013 09:45

Tszoda PL też dokłada się do grona dziękujących :)
Bardzo fajne spotkanie :)
Chrum chrum od Bąbla dla całej załogi :at::at::at:

gonzik.korba 24.06.2013 10:04

Cytat:

Napisał matjas (Post 324642)
- Korbie za akcent 'partyzancki' :D

Tak w ramach przypomnienia :zdrufko:

Jak się okazuję jest wiele wersji wizualnych tegoż przboju ;-)

baggins 24.06.2013 11:09

Matowi, Tupkowi, Krzychowi i każdemu, kto ekipie organizatorów pomagał przy pracy bardzo dziękuję za możliwość spotkania na żywo.:bow::bow::bow:
Tomowi osobno i wyjątkowo za występ i energię.
Jeszcze mam w głowie rozmowy, muzykę i śmiech oraz dyskretnie przetrwały aromat sosnówki :D

do zobaczenia!
baggins

Mijamoto 24.06.2013 11:27

Dziękuję organizatorom za przyjęcie bez uprzedniej rezerwacji. Nie mogę napisać, że jesteśmy w domu bo jak wiecie pojechaliśmy na Mazury. Pozdrowienia znad jeziora Wiartel. Ps. Siekiera nadal na gmolu. Nikt jej nie użył. Na śląsk droga daleka jak mnie kierownik puszki wkhrwi to będzie miał ja w masce. Bez odbioru.

JarekO 24.06.2013 14:41

Skoro tak filmowo się zrobiło, to wrzuciłem film z występu męskiego trio (tego za 100zł), na ftp podany przez Tupka kilka postów wcześniej. Mam jeszcze kilka z koncertu Tomka. :-)

(film żywcem z telefonu zgrany, bez obróbki)

matjas 24.06.2013 15:25

3 Załącznik(ów)
no to jeszcze parę fociszy ode mnie. powiem tylko, że podziwiam tych co przywożą aparaty i robią z nich uzytek - ja zawsze w takich okolicznościach skupiam się na trzymaniu w łapie czegoś chłodnego :D hehe

matjas 24.06.2013 15:31

4 Załącznik(ów)
no i jeszcze parę :D

tupek 24.06.2013 15:50

Cytat:

Napisał JarekO (Post 324714)
Skoro tak filmowo się zrobiło, to wrzuciłem film z występu męskiego trio (tego za 100zł), na ftp podany przez Tupka kilka postów wcześniej. Mam jeszcze kilka z koncertu Tomka. :-)

(film żywcem z telefonu zgrany, bez obróbki)

pozwoliłem sobie obrócić do pionu ten filmik, zapisany z dodatkiem "_pion"
wrzucaj kolejne :D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55.