![]() |
taaaa... czytając wypowiedzi i oglądając zdjęcia załuję że mnie nie było...
może następnym razem się uda zapoznać część Szacownego Towarzystwa:) pozdrawiam |
Jasna cholera od tego Polaskiego samogonu zapomnialem podziekowac Szwedzkiemu - gdyby nie pojechał rikszą w trase on, to bym sie zamarzł w tych moich spodenkach na Emmariowej krolewnie. Ale dla Emmario tez naleza sie podziekowania ze mnie zabrał :) jakos sie odplace:zdrufko:
|
Cholera ja tez sie zapomnialem-rzeczywiscie wyzera dziury w mozgu ta wasza berbelucha ;) Dzieki wielkie dla Reincharda za pomoc w łatwieniu akumulatora, dzieki Tobie mielismy przyjemnosc przezyc ta zajebista impreze.
:bow: Dzieki Stary :bow: |
Macieju przestań, bez przesady - gdybym ja sie roztłukł gdzieś w okolicach Kozienic to wiem zebys mi pomogl. Ważne było to że dojechaliście bezpiecznie choc miales cholernego pecha w ten piątek, no i waże że moglismy sobie posiedzieć, napić się i poznac resztę Bambusów. Pozdrowienia dla Ciebie i Justyny:)
|
Wielkie podziekowania organizatorom,super impreza.Wspaniala mozliwosc poznania nowych ludzi. Sorry musialem Was opuscic w sobote wieczorem. Pozdrowienia dla domku nr7.
|
O!!!!!''karolu.....''!. Wczoraj dotarlismy do domu,po tej WASILOWEJ ''deptanej'' troszke zatraciłem orient...!. SERDECZNE DZINKS WASYLU ZA IMPRE!!!!!!
|
Cytat:
He he... :brawo: plaku respect ;) ty jako jeden z nielicznych z tego co pamiętam wytrwałeś z nami do końca w sobotę. |
o ktorej byl koniec w sobote? my zeszlismy z parkietu okolo 5 rano :)
|
|
puffie w sobotę poszliśmy spać o 5.30 a w niedziele o 6.30.
paczkę właśnie wysłałem. |
Cytat:
|
podsumowując:
było około 140 osób około 90 motocykli licząc z lokalnymi kaskaderami wiejskimi afryk było około 60 bmw gs coś koło tuzina oraz inne pokrewne motongi. szczerze mówiąc przerosło to nasze oczekiwania. mamy ogromną satysfakcję że mogliśmy Was gościć do następnego spotkania. |
Foty z Agro Disco
Z przyczyn technicznych i innych takich tam :) przesyłam spóźnione zdjęcia z Agro Disco. Jeszcze będzie filmik z toru, ale muszę obcykać jak go wrzucić:p
http://picasaweb.google.com/A.D.babe...oDisco18202008 |
Oj a ja myślałem że szykuje się Agrodisco II :D
|
Babo jak ty mogłaś zdjęcia robić jak przez 3 dni nie trzeźwiałaś ;)
|
:dizzy:toć nie trzeba być trzeźwym żeby zdjęcia były, a że się zrobiły z udziałem osób obecnych ciałem, a nie tylko duchem, to efekt jest i ważne że jest:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |