![]() |
Cytat:
Ale może tobie zrobi różnice. Cytat:
Miałem to samo też słyszałem że podobno potrafi. Majo, hamulec przedni jaki jest w 03 taki jest i cuda tego nie zmienią ale przy zastosowaniu pewnych czynników mających wpływ na sposób czy częstotliwość używania hamulca może wystarczać lub ewentualnie nie przeszkadzać. Przez 15 lat miałem 3 sytuacje przez ułamek sekundy pomyślałem o kilku dodatkowych % siły hamowania , znaczy nie siły tylko skuteczności. Oczywiście w tych sytuacjach nie zabrakło drogi na zwolnienie czy zatrzymanie. Nie pamiętam jakie były wtedy klocki , na pewno wtedy nie miałem ,tak jak teraz , Anakinów więc nie gdybam. Wystarczy założyć kiepskie tarcze i klocki plus "śliskie" opony i w porównaniu do skutecznych będzie różnica. A z tym bywa najczęściej różnie. Żeby już nie marudzić, jeśli zdarza się sytuacja że zabraknie hamulców to znaczy że kierujący popełnił błąd. |
Nie sprawdzalem, nie wiem, nie znam się, ale w sumie to "prawdopodobna" sytuacja ;) chociaż nie wiem jaka by musiała być temperatura żeby coś takiego się stało.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59. |