![]() |
Niby fajny motong, ale silniki stosowane w motocyklach drogowych moim zdaniem nie koniecznie pasują do motocykla który będzie nie raz katowany w terenie.
a afryka przepraszam od czego ma silnik ? ;] mnie sie wersja off bardzo podoba - jesli bedzie to suche wazylo ponizej 200 kg i nie bedzie sie rozpierdalac jak f800gs to dla mnie bomba. a panowie z Ondy niech dalej spia... |
Cytat:
|
Ma to mieć 100 koni i 88 Nm i wage 185kg suchą.
A Afryka ma silnik z czopera i jakoś jej to chyba lepiej wychodzi w żywotności niż połówka silników u Yamahy :D :p |
Cytat:
|
starczy mi to co czytam o pogietych felgach i pomyslach by je przeszczepiac od transalpa - koncepcyjnie bardzo mi sie ten motocykl podoba - ale nie zamierzam probowac na wlasnej skorze - od tego sa inni by uczyc sie na ich bledach
ukrainskiej furgonetki 'gazela' tez nie mialem a mam swoja opinie o niej ;] |
Cytat:
|
Szynszyll, która felga się gnie w GS800..? tylna przednia czy obie..?
|
nie napuszaj sie tak. mnie i tak nie przekonasz - ja mam xtz - to ten model w ktorym co chwila padaja panewki korbowodow ;]
a co do f800gs - szukam po sieci duzych relacji z powaznych off wypraw z udzialem tego motocykla i nie znajduje. nie rozumiem dlaczego. |
Cytat:
|
Szymek, jak nie było jak były. ;) Np. Pretor i jego Motoamerica: http://www.hondavaradero.pl/Ameryka/riders.htm
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |