![]() |
Lotnisko to dobry pomysł.... nie widziałem. Mozna rozegrac jakies konkurencje w przerwie offaa- nie koniecznie palenie gumy.
|
To nie, jest tak jak myślisz Kotku. Bardzo lubie te okolice, ale i tak większości fajnych miejsc nie znam. Żałuje, że mieszkam tak daleko. Życia na wszystko nie starczy. Swego czasu ulubionym miejscem w Bieszczadach był Jaworzec. Jeszcze za czasów Bidula i Gibona (jeśli znasz miejsce) było to strasznie klimatyczne miejsce. Trochę się tam pozmieniało i nie jest jak dawniej.
|
Wyjdzie na to że to Ty nas obwieziesz po terenie.:)
Pozdrawiam . |
Ja się na to nie pisze. Bo nic nowego nie zobaczę:D.
|
Blob super pomysł.
Mam nadzieję, że impreza będzie co rok ! Biorąc pod uwagę koniec zlotów w Małej koło Ropczyc (ksiądz nie tylko woził dziewczyny na motorach :devil: ) można liczyć też na zainteresowanie ogólnej braci motocyklowej. Trzeba tylko znaleźć kogoś do święcenia motorów :lol8: W tym roku nie mogę być (zaplanowany urlop). Za rok, już rezerwuję weekend. Pozdrawiam |
1 Blob
2 Gucio 3 Wolly 4 Yasiu + Benia 5 Puntek + Żona 6.Gajron 7. wojtek77 8.Felkowski 9. Mirelka 10.Sobol 11.Gawron 12.Szczur asfaltów 13.Wojtekm72 14. borunin 15. RYSIEK z Krosna 16.LAPA 17. Lepi 18. Maniok 19. Roberto 20. Jaro-Ino 21. Zibiano 22. calgon + osoba 23. Adagiio 24. Kędzior 25. motormaniak 26. Ropuch + ewentualnie osoba więc rezerwuje 2 miejsca :) |
Czyli reasumując, modelki zamówione, autochtomi dopiszą, prom bedzie, awaria z niedzwiedziem bedzie, bigos a'la Givi z kuferka bedzie, szuter, dzida, trzoda i najepka bedzie. Blob jesteś moim fanem !!! :bow:
|
Cytat:
A dla mnie Blob jest idolem!!!:D |
1 Blob
2 Gucio 3 Wolly 4 Yasiu + Benia 5 Puntek + Żona 6.Gajron 7. wojtek77 8.Felkowski 9. Mirelka 10.Sobol 11.Gawron 12.Szczur asfaltów 13.Wojtekm72 14. borunin 15. RYSIEK z Krosna 16.LAPA 17. Lepi 18. Maniok 19. Roberto 20. Jaro-Ino 21. Zibiano 22. calgon + Osoba 23. Adagiio 24. Kędzior 25. motormaniak 26. Ropuch + Osoba 27. Tomek Transalp Wolnych miejsc 19 Jak tak bendziecie mi słodzić to coś się spierdzieli i bedzie lincz z paleniem na stosie w okolicy mostu w Tyrawie. Dlaczego w okolicy mostu? a to dlatego, jak sie nie spali to walniemy go z wysokości a jak to nic nie da, to utopi sie go w wodzie. Mam nadzieję że nie bendzie kwasów w moją stronę postaram się jak mogę. A to wszystko po to aby dać sobie moment radości i wypoczynku aktywnego. Borunin- Wiktor, szkoda, że Cię wywiało na bagna mam nadzieję iż bagniaki dbają o Ciebie a ty o Ich zdrowie :) No i niewiem ale chyba wracam do mieszania błota wścieklakiem okazuje się, że staw rzekomy na 5-śródstopia się jakoś wgaja i chyba 525 pomarańcza i do pierwszej krwi jazda. Dodałem was do znajomych bo bende wysyłał wiadomości masowo. Jak ktoś ma coś przeciwko poprostu nie akceptujcie. pozdrowiam Maciek |
Koledzy w związku z tyczeniem traski na GPS Garmin i papierowa wersja do Road Book-a Mam pytanie i prośbę kto ma? i może zabrać ze sobą takie urządzenia to bardzo proszę.
Pozwoli to na łatwe poruszanie się w terenie w prawdopodobnie podzielonych timach. Jak napiszecie co macie :) to ja dostosuję zabawki. Postaram się przygotować mapniki bo ja tylko do tego mam sprzęt :) czyli pewnie jakieś A4 :) Sorki, że Was tak chcę obładować ale bendzie bezpiecznie pojechać w kilku grupach jak kotłować się w 40-50 motonogów a ja nie posiadam grtów Read Book-a i GPS-ów Garmina tak aby udostępnić. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |