Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   TYRAWA SOLNA-czyli SZUTER PARTY II (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6702)

motormaniak 15.06.2010 12:56

Lotnisko to dobry pomysł.... nie widziałem. Mozna rozegrac jakies konkurencje w przerwie offaa- nie koniecznie palenie gumy.

felkowski 15.06.2010 13:21

To nie, jest tak jak myślisz Kotku. Bardzo lubie te okolice, ale i tak większości fajnych miejsc nie znam. Żałuje, że mieszkam tak daleko. Życia na wszystko nie starczy. Swego czasu ulubionym miejscem w Bieszczadach był Jaworzec. Jeszcze za czasów Bidula i Gibona (jeśli znasz miejsce) było to strasznie klimatyczne miejsce. Trochę się tam pozmieniało i nie jest jak dawniej.

BLOB 15.06.2010 13:26

Wyjdzie na to że to Ty nas obwieziesz po terenie.:)
Pozdrawiam .

felkowski 15.06.2010 15:05

Ja się na to nie pisze. Bo nic nowego nie zobaczę:D.

A.Twin 15.06.2010 15:17

Blob super pomysł.
Mam nadzieję, że impreza będzie co rok !
Biorąc pod uwagę koniec zlotów w Małej koło Ropczyc (ksiądz nie tylko woził dziewczyny na motorach :devil: ) można liczyć też na zainteresowanie ogólnej braci motocyklowej. Trzeba tylko znaleźć kogoś do święcenia motorów :lol8:
W tym roku nie mogę być (zaplanowany urlop).
Za rok, już rezerwuję weekend.
Pozdrawiam

Ropuch 15.06.2010 15:19

1 Blob
2 Gucio
3 Wolly
4 Yasiu + Benia
5 Puntek + Żona
6.Gajron
7. wojtek77
8.Felkowski
9. Mirelka
10.Sobol
11.Gawron
12.Szczur asfaltów
13.Wojtekm72
14. borunin
15. RYSIEK z Krosna
16.LAPA
17. Lepi
18. Maniok
19. Roberto
20. Jaro-Ino
21. Zibiano
22. calgon + osoba
23. Adagiio
24. Kędzior
25. motormaniak
26. Ropuch + ewentualnie osoba więc rezerwuje 2 miejsca :)

Szczur asfaltów 15.06.2010 16:36

Czyli reasumując, modelki zamówione, autochtomi dopiszą, prom bedzie, awaria z niedzwiedziem bedzie, bigos a'la Givi z kuferka bedzie, szuter, dzida, trzoda i najepka bedzie. Blob jesteś moim fanem !!! :bow:

borunin 15.06.2010 19:53

Cytat:

Napisał Szczur asfaltów (Post 119603)
Czyli reasumując, modelki zamówione, autochtomi dopiszą, prom bedzie, awaria z niedzwiedziem bedzie, bigos a'la Givi z kuferka bedzie, szuter, dzida, trzoda i najepka bedzie. Blob jesteś moim fanem !!! :bow:

A dla mnie Blob jest idolem!!!:D

BLOB 15.06.2010 21:44

1 Blob
2 Gucio
3 Wolly
4 Yasiu + Benia
5 Puntek + Żona
6.Gajron
7. wojtek77
8.Felkowski
9. Mirelka
10.Sobol
11.Gawron
12.Szczur asfaltów
13.Wojtekm72
14. borunin
15. RYSIEK z Krosna
16.LAPA
17. Lepi
18. Maniok
19. Roberto
20. Jaro-Ino
21. Zibiano
22. calgon + Osoba
23. Adagiio
24. Kędzior
25. motormaniak
26. Ropuch + Osoba
27. Tomek Transalp

Wolnych miejsc 19

Jak tak bendziecie mi słodzić to coś się spierdzieli i bedzie lincz z paleniem na stosie w okolicy mostu w Tyrawie.
Dlaczego w okolicy mostu? a to dlatego, jak sie nie spali to walniemy go z wysokości a jak to nic nie da, to utopi sie go w wodzie.
Mam nadzieję że nie bendzie kwasów w moją stronę postaram się jak mogę. A to wszystko po to aby dać sobie moment radości i wypoczynku aktywnego.

Borunin- Wiktor, szkoda, że Cię wywiało na bagna mam nadzieję iż bagniaki dbają o Ciebie a ty o Ich zdrowie :)
No i niewiem ale chyba wracam do mieszania błota wścieklakiem okazuje się, że staw rzekomy na 5-śródstopia się jakoś wgaja i chyba 525 pomarańcza i do pierwszej krwi jazda.

Dodałem was do znajomych bo bende wysyłał wiadomości masowo. Jak ktoś ma coś przeciwko poprostu nie akceptujcie.
pozdrowiam Maciek

BLOB 16.06.2010 08:30

Koledzy w związku z tyczeniem traski na GPS Garmin i papierowa wersja do Road Book-a Mam pytanie i prośbę kto ma? i może zabrać ze sobą takie urządzenia to bardzo proszę.
Pozwoli to na łatwe poruszanie się w terenie w prawdopodobnie podzielonych timach.
Jak napiszecie co macie :) to ja dostosuję zabawki. Postaram się przygotować mapniki bo ja tylko do tego mam sprzęt :) czyli pewnie jakieś A4 :)
Sorki, że Was tak chcę obładować ale bendzie bezpiecznie pojechać w kilku grupach jak kotłować się w 40-50 motonogów a ja nie posiadam grtów Read Book-a i GPS-ów Garmina tak aby udostępnić.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46.