![]() |
ja nie wiem bo niby jestem w formie cały czas :)
ale aktualnie mam basen dwa razy w tygodniu po godzinę :) jak się da to i rower :) tylko ze zimą to jakoś mniej się jeździ no i spacerki oraz sanki :) |
Cytat:
|
bo wysiłek wzmaga łaknienie więcej ćwiczysz więcej jesz (w domyśle dostarczasz więcej energii ) po powyższym bilans energetyczny masz dodatni ( a ta górka zamienia się w niechciane kg ) nalezy prowadzić do deficytu energii, pic dużo wody i mniej jeść lub jeść posiłki mniej kaloryczne
|
zeby nie smęcić wyjaśnie pokrótce-chodzi o tzw indeks glikemiczny-przyzwyczajasz swoja trzustkę żeby nie wyrzucala gwaltownie lub/i za duzo insuliny ( w odpowiedzi własnie na potrawy z wysokim indeksem) bo... no własnie-stad sie bierze ciagły głod, albo niedługo po jedzeniu znow sie jest głodnym. wiec-to nie moja wina.. to wszystko przez insulinę:D
|
a poza tym moja droga,Ty jako naczelna kobietka z otyłością.......słuchaj tych.. co wiedzą co mówią ;)
|
Burja zapomniała dodać,że jest lekarzem...weterynarii :D, ale poza tym dobrze prawi i fantastyczna z niej babka i tancerka flamenco!
|
A mnie się widzi Drogie Panie, że kształt idealny to ma kula, więc jak już do czegoś dążyć to do ideału :D Niech żyje tłusty czwartek! ;)
|
właśnie, niech żyją lejdis o idealnych kształtach...vivat tłusty czwartek!!!!
|
od razu lepiej sie czuję :D
Lenka kochanie czy zakupiłas juz ten "miedziany kasztan" czy inna tam "kasztanowa miedz"?? bo ześmy 2 dni chodzili za nia wszyscy na kolanach ( a propos palenia kalorii, i nie tylko kalorii ;)) prosząc zeby zmieniła "dizajn" na głowie :) zbieram podpisy pod odpowiednia petycja w tej sprawie :umowa: |
Cytat:
To się nazywa dyskryminacja blondynek!:D Ale wracając do pytania - jeszcze kasztanu nie mogę położyć, bo za chwilę nie będzie czego farbować - zostanę łysolinką:p. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |