![]() |
Cytat:
|
Tego NIE potwierdzam.
Nie słyszałem, nie jeździłem. Może być tak że tłumik tylko na oko taki sam a robi jeno marne pufpufpuf. Po mojemu to on by też fajnie wyglądał z tłumikiem poprowadzonym wysoko pod siedzeniem. Myślę że będzie to wdzięczna baza do rozmaitych przeróbek :) |
Cytat:
https://www.helmetking.com/en/produc...50-20-25-17-01 |
1 Załącznik(ów)
Wow. Pięknie wygląda.
Acz cena plus przesyłka i cło to będzie mała fortuna. Do tego jeszcze ładny dwutonowy lakier i jest przepiękny klasyk na niespieszne przemierzanie świata. Bardzo mi się podoba. Daje rok/dwa w europie będą ładne przeróbki na tej bazie. |
Ten Triumph bardzo fajny jest..
|
Cytat:
|
Ja polatałem jakieś 2h tylko w wersji Speed 400, fajny ten singiel, po mieście mocy nie brakuje, heble też dają radę, bardzo przyjazny i leciutki motorek.
|
Tak jak goldas od 2018 na fabrycznym słychać te 6 garków, pięknie gra aż się pośliniłem i na tym się skończyło. Nie ten przedział cenowy i jeszcze za młody jestem na kredens :D
|
Cytat:
|
no i, Emek?
bmw w 55r wypuściło r50 a potem r50/5 - wzór jak dla mnie. i co z tego. mam XT500 '79 ale to nie o to chodzi. Ma być lekko, nowo, mega oszczędnie i zasięg jak w tankowcu a do tego spokój diesla. To ten motocykl ma. Jeśli ktoś potrzebuje pyrkawki do zwiedzania świata to to jest IMO zajebista opcja. TANIA - co nie jest takie oczywiste obecnie. Przy maksymalnej prędkości 130kkm mozna nawet podjechać kawałek autobanem jakby się uprzeć a tak drogi boczne są dla niego żywiołem. Mógłbym tym jeżdzić. Nie wymagam osiągów - chciałbym odpocząć i mieć na 50-60kkm spokój z jakimikolwiek remontami. @Melon - obecny GL1800 bagger z recenzji i jazd POV na YT NIE JEST motocyklem dla emeryta. Raz, że waga, dwa to jak mu kazać... robi się WARP4. Pięknie to chodzi. Przepięknie. Gdyby nie cena już by u mnie stał. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |