![]() |
Cytat:
Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
D Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
5 Załącznik(ów)
Cytat:
MV AUGUSTA 9.5 VS DUCATI X Desert |
A zwróciliście uwagę że wlew jest po prawej stronie a nie na środku jak zazwyczaj. Teoretycznie tankując na kosie moznst więcej zatankować, choć pewnie nie każdy tank bang podejdzie.
pozdrawiam Marcin Jan |
O Jezu... Abstrahujesz, cytując klasyków, od układu odniesienia. W UE stacje są co 20-50 km. Poza UE nikt tym nie pogoni.
Niemniej, kibicuję... |
Nie no jasne, różnice w ilości paliwa pewnie pomijalne (0.5 l?)…choć jestem ciekaw jaka idea stała za tak rozwiązanym wlewem paliwa. (Prototyp miał dwa wlewy).
pozdrawiam Marcin Jan |
|
Jak nic rozwali rajd Dakar
|
3 Załącznik(ów)
Załącznik 114850
Załącznik 114851 Byłem dziś w MotoMio mieli na dwa dni przedprodukcyjny model. Bardzo mi się podoba, na żywo chyba jeszcze fajniejszy niż na zdj. Gabarytowo bardziej tenere 700 niż afra. Wysoki i smukły świetna pozycja za kierownicą. Sprzęt wydaje się być prosty i surowy mało plastików tylko co to potrzebne. Ciekaw jestem realnej wagi z pełnym bakiem. Niestety jakość wykonania to jednak do Japonii daleko ale za ogólna zajebistość wybaczam. Załącznik 114852 Znalazło się kilka baboli. Mocowanie podnozka bocznego wystaje dobre 5cm poniżej zgrabnej płyty pod silnikiem do tego jest przykręcone do silnika więc będzie wyrywało kawałek kartera. I niestety te bezdętkowe felgi nie nadają się do ęduro. Są bardzo szerokie i wystają poza obrys opony więc po pierwszym offie jeśli się nie pogna to na pewno będą mocno poobijane ranty. Będzie na co zmienić afre za rok - dwa.:D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:53. |