![]() |
Wgranie gotowego kodu źródłowego do mikrokontrolera zajmuje kilka minut i myślę, że z napisaną instrukcją poradzi sobie każdy, kto potrafi uruchomić komputer i przeglądarkę internetową. Natomiast możliwości są wielokrotnie większe niż w przypadku NE555, ale każdy może używać co uważa za słuszne, w końcu żyjemy w wolnym kraju :D.
|
Cytat:
w sumie na początek przekaźnik może zostać ale to najbardziej zawodny element ukłądu bo mechaniczny a wszyscy tutaj wiemy jak to się kończy zwłaszcza przy sterowaniu pompami ;) |
Cytat:
Jak Matjas pisze, sensowny sterownik wystarczy raz wyregulować i zapomnieć, jak najmniej pokręteł na kierze, tylko pstryk do on/off co najwyżej. |
Cytat:
0-1 ............ typ 6DS1 0-5 ............ typ 6DS5 1-20 .......... typ 6DS20 2-200 ........ typ 6DS200 5-500 ...... typ 6DS500 cena 40zł kit AVT 35zł i trzeba kombinować obudowę, więc przekaźnik jest ciekawym rozwiązaniem |
Chyba se normalnie zrobię olejarke :)
|
Kombinujecie z układami, DIPami, sterownikami itp a z mojego doświadczenia najlepsza olejarka jaką miałem była 100% ręczna:
http://www.loobman.co.uk/ |
Cytat:
|
I co mam nimi oliwić? Łańcuch i tarcze?
|
Matjas ,Zrób trzy :D
|
Nienieeeeee to już było.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21. |