![]() |
Emek, mogę kupić tego X-a za 8990 euri.
|
Ale z czachą?
|
Tego ze zdjęcia . Bez czachy.
|
Naczy tego
https://www.red-moto.it/shop/moto/ho...-xr-dual-2020/ Brałem od nich 450x parę lat temu. Z czachą już być powinien to bym rozważał zamiane mojego X na to. |
Dokładnie tego.
|
Cytat:
|
Cytat:
W kwestii takich grubych przeróbek to jestem zdania, że zawsze kończy się to wysokim rachunkiem. Jak pomyślę ile kasy wsadziłem w swoją Afrę to dostaję gorączki. Nie zawsze są to trafione wydatki, czasem się błądzi. |
Dasz radę. Moja 350 ma już 512 mth. Po 280 zaczęła dość nagle brać olej (jakieś 300 ml w resursie) Rozebrałem, posprawdzałem. Cylinder jak nowy, tłok miał 0,01 mm zużycia ale ciągle mieścił się w luzie montażowym nowego. Dostała nowe pierścienie i parę innych rzeczy, hula i oleju nie bierze. Ale duala z tego nie będzie. Trzeba by zmieniać przełożenia w skrzyni żeby wydłużyć 5 i 6 bieg. Zmiana przełożeń tylko na napędzie spowoduje znaczne obniżenie zdolności terenowych i zmniejszenie funu.
Pozdr rr |
I okazuje się, że da rady coś kupić dualowego lepciejszego od KLX300 , ale za 40-50 koła a nie 20-25 koła.
|
No, pisałem że imo nie bardzo dualowego. Ale jak by było to bym dał te 40-50 koła.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |