![]() |
Cytat:
|
Tak sobie pomyślałem że będe jechał do Polski za niecały miesiąc i mógłbym zapakować jakiegoś Scota, ale teraz nie mogę powiedzieć na pewno bo nie wiem ile będę miał bagażu a do aeroplanu tylko 20kg mogę zabrać.
|
na temat zrób to sam trampkarze się rozpisali tu jakaś tajemnicza cisza zapadła ?
http://www.transalpclub.pl/forumOLD/...69&forum=6&p=0 |
Cytat:
|
mala aktualizacja, po analizie ksiazeczki serwisowej. Na DIDzie zrobilem 18 tys. Ale nie zwalabym tego na pustynie tylko na dwie wyprawy 450kg motocyklem.
|
Cytat:
Przynajmniej takie mam dotychczasowe doświadczenia :) Pozdr newrom |
Jezeli ten olej do SCOTTA jest taki dobry to dlaczego nie oliwic nim lancucha w tradycyjny sposob.
Uwazam ze SCOTT jest dobry dla tych ktorym nie chce sie grzebac przy moto i nie uwazam zeby byl lepszy od tradycyjnego smarowania lancucha. Przebieg w wiekszosci zalezy od sposoby jazdy |
i regularnego smarowania kiedy tszeba :)
|
Aaaa tam... Nie sądzę, żeby ten oryginalny, scottowski olej, to było jakieś cudo. Zapachem jest mocno zbliżony do olejów typu ATF. Ja takiego używam, po 17 zł za litr.
Magura za olej do swoich pompek sprzęgłowych woła chorą kasę, rzędu 30 zł za 50 ml. A znakomicie działa olej do citroenowskich układów hydraulicznych - LHM plus, oryginał Total-a. I 30 parę zeta za litr. I za to daję sobie rękę uciąć - 4 lata mam zalane tym hamulce w rowerze i działają jak trza. Hamulce MAGURA, żeby było jasne. Aaa...paru kolegów też tym zalało swoje zapowietrzone KTMy i do dziś żaden nie spalił mi chałupy :D. Sorki za OT.. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |