![]() |
Rynce łopadają, przecie nikt nikogo nie zmusza gdzie ma chodzić.
Ja przez takich motora zarejestrować nie mogę bo zapisy:mad: |
Cytat:
Z drugiej strony za sam pomysł organizacji takiej imprezy w obecnym czasie należy się Nagroda Darwina. |
Dobrze rzekłeś z tą nagrodą. I to bez jakichkolwiek podtekstów religijnych, cofitowi wszystkiego jedno katolik czy pastafarianin !
|
Bo zlot się organizuje 2 dni..panowie, litości, minimum rozsądku. To się pewnie nie odbędzie albo jeśli to w mini - gronie.
A kto jedzie na Podlaski albo zlot adv? |
Michał to nie taka skala zjawiska. Mam tą wątpliwą przyjemność obserwowac ten zlot co roku bo latam do rodziny w Cz-wie. Pomijam liczbę narodu, która w tym uczestniczy. Nie moja bajka. Ale ilość wypadków w tym śmiertelnych podczas tej imprezy (dojazdy, szaleństwa, głupawka etc) poraża. W obecnej sytuacji angażowanie dodatkowo ratownictwa i innych służb w ogarnięcie tematu jest lekko mówiąc nieodpowiedzialne. A czy to będzie mini grono to wyjdzie w praniu. Obstawiam dzikie tłumy.
|
Ja bym chętnie pojechał w większej grupie, ale po swoich doświadczeniach z tym ku..stwem się nie wybieram dopóki się nie zaszczepie. Mam z tym dwa problemy, gdybym to ja kogoś zaraził kto by zszedł albo długo i ciężko chorował, bardzo ...ujowo by mi z tym było. Po drugie, bardziej praktycznie, jakby kogoś na takim wyjeździe dopadły rozwinięte objawy to myśle ze moto na lawecie by wracało, a kierownik nie wiem jak. Człowiek robi się błyskawicznie tak zajeb..... słaby ze jazda przez pare godzin na moturze może się fizycznie nie udać. Ale to sprawa indywidualnego podejścia.
|
Cytat:
Myślę też że wszyscy tylko czekają aż się uspokoi i te imprezy które są zaplanowane np. na maj nie są jeszcze odwoływane - a jaka będzie wtedy sytuacja? Nikt teraz nie przewidzi. Zgadzam się - w obecnej sytuacji powinno tu być odwołane, pewnie najlepiej całkowicie. O głupawie przy okazji nie wiedziałem..ale w sumie nie dziwi mnie to. Ja ogólnie omijam duże skupiska ludzi, bez względu na cel/wyznanie/rasę itp.:) Czyli lubię ludzi, ale nie za dużo na raz:) |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
11.04 odbędzie się tylko msza na błoniach o g.11:00
|
Już to widzę jak moto będzie stało 2 m od kolejnego, no i wszyscy będą chodzić w maseczkach tez z dystansem.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |