![]() |
1 Załącznik(ów)
Wpisuję się w brakującą 13-tkę :D
Emek - czy krój będzie wyłącznie męski? Bo drugą sztukę wziąłbym damską dla swojej kobiałki. Rzep jest ciekawym rozwiązaniem. Tak, jak napisał Matjas - dobrze, gdyby był na ramionach, ale obowiązkowo na piersi. Pod listą wklejam zdjęcie polaru, który sobie lata temu sam zmajstrowałem. Naszywka TCP, flaga Polski, orzeł i szarotka to już metalowa wytłoczka. 1. Jaskola, 2szt. 2. DwaMariany, 1szt. 3. Tomasa, 1 szt. 4. Dubel, 1 szt. 5. PawelM, 1 szt. 6. Pokemon, 1 szt. 7. szelas, 1 szt. 8. Lakrua, 1 szt. 9. Może matjas 10. SzymonBBI, 1szt. 11. Kornik 1 szt. jeżeli będzie z logo forum 12. Palnik 13. Novy, 2 szt., kolor szary/grafitowy/czarny - tylko, jeśli z logo FAT. 14. Onufry22 z logo FAT 15. seaman, 1 szt. (z logo FAT, kolor czerwony) 16. ArtiZet, 1szt.o ile będzie z logo forum i kolor czarny/szary bez "oczojebnych" udziwnień 17. maciej37, 1 szt. 18. Edar, 1szt., z logo 19. pantufl, 1 szt., z logo 20. Dzwiedz, 1 szt., z logo 21. Slavko, 1szt., z logo FAT kolor czarny/szary 22. Szarik, 1 szt., z logo 23. Radiolog, 1 szt., czarna z logo FAT 24. karlos - kolor zielony i butelka 25. ypsi - tylko jeśli będzie logo (kolor zielony, niebieski) 26. Mallory, 1 szt (ale tylko opcja czarna lub zielona butelka) 27. GrubyByk, 1 szt., czarny lub szary Załącznik 85206 |
Emkowe polary z Polarteca - lista.
1. Jaskola, 2szt.
2. DwaMariany, 1szt. 3. Tomasa, 1 szt. 4. Dubel, 1 szt. 5. PawelM, 1 szt. 6.Pokemon, 1 szt. 7. szelas, 1 szt. 8. Lakrua, 1 szt. 9. Może matjas 10. SzymonBBI, 1szt. 11. Kornik 1 szt. jeżeli będzie z logo forum 12. Palnik 13. Novy, 2 szt., kolor szary/grafitowy/czarny - tylko, jeśli z logo FAT. 14. Onufry22 z logo FAT 15. seaman, 1 szt. (z logo FAT, kolor czerwony) 16. ArtiZet, 1szt.o ile będzie z logo forum i kolor czarny/szary bez "oczojebnych" udziwnień 17. maciej37, 1 szt. 18. Edar, 1szt., z logo 19. pantufl, 1 szt., z logo 20. Dzwiedz, 1 szt., z logo 21. Slavko, 1szt., z logo FAT kolor czarny/szary 22. Szarik, 1 szt., z logo 23. Radiolog, 1 szt., czarna z logo FAT 24. karlos - kolor zielony i butelka 25. ypsi - tylko jeśli będzie logo (kolor zielony, niebieski) 26. Mallory, 1 szt (ale tylko opcja czarna lub zielona butelka) 27. GrubyByk, 1 szt., czarny lub szary 28. Ozzz, 1 szt., czarny, szary lub czerwony. |
1. Jaskola, 2szt.
2. DwaMariany, 1szt. 3. Tomasa, 1 szt. 4. Dubel, 1 szt. 5. PawelM, 1 szt. 6. Pokemon, 1 szt. 7. szelas, 1 szt. 8. Lakrua, 1 szt. 9. Może matjas 10. SzymonBBI, 1szt. 11. Kornik 1 szt. jeżeli będzie z logo forum 12. Palnik 13. Novy, 2 szt., kolor szary/grafitowy/czarny - tylko, jeśli z logo FAT. 14. Onufry22 z logo FAT 15. seaman, 1 szt. (z logo FAT, kolor czerwony) 16. ArtiZet, 1szt.o ile będzie z logo forum i kolor czarny/szary bez "oczojebnych" udziwnień 17. maciej37, 1 szt. 18. Edar, 1szt., z logo 19. pantufl, 1 szt., z logo 20. Dzwiedz, 1 szt., z logo 21. Slavko, 1szt., z logo FAT kolor czarny/szary 22. Szarik, 1 szt., z logo 23. Radiolog, 1 szt., czarna z logo FAT 24. karlos - kolor zielony i butelka 25. ypsi - tylko jeśli będzie logo (kolor zielony, niebieski) 26. Mallory, 1 szt (ale tylko opcja czarna lub zielona butelka) 27. GrubyByk, 1 szt., czarny lub szary 28. Ozzz, 1 szt., czarny, szary lub czerwony. 29. Zet Johny, 1 szt czerwony |
Ja to widzę tak. Może być gładki rzep i haftowana naszywka ale w zależności od koloru polara trzeba dobrać kolor rzepa. Nie wiem jaki będzie kolor i czy rzepy tożsame kolorystycznie będą dostępne i czy nie będzie minimów logistycznych.
Poniżej moja naszywka z innego projektu. https://i.imgur.com/hOfkQjl.jpg Wersja B zrobić naszywkę z haftem i przyszyć. Skłaniałbym się ku temu. W jednym miejscu. Ramię czy klatka do ustalenia. |
Mnie się rzep podoba, np 1 miękki na ramieniu, drugi na piersi, każdy sobie przyrzepi gdzie się bardziej podoba.
To kolorowe logo super Jak coś wyszywać to byłbym za napisem na plecach africa twin forum albo cuś, same litery |
Rzep to dobry pomysł, jak ktoś się przesiądzie na BMW to tylko naszywkę zmieni i będzie jak swojak ;)
|
Szczerze mówiąc kwadratowy placek rzepa pod owalną naszywką + drugi placek pusty wyglądać będzie kiepsko. Coś jak miejsce na wyższe rangi w wojsku czy coś. Lipa.
Obejrzałem właśnie haft logo TCP na moim starym polarze i powiem szczerze; że mimo ( ile to już? 8,9 lat?) wielu lat, wygląda jak nowy. Mój polar robi jako roboczy. Jak trza to pyknę fotę jak wygląda. Wydaje mi się że haft jest najlepszy. Wygląda...profesjonalnie. |
1. Jaskola, 2szt.
2. DwaMariany, 1szt. 3. Tomasa, 1 szt. 4. Dubel, 1 szt. 5. PawelM, 1 szt. 6. Pokemon, 1 szt. 7. szelas, 1 szt. 8. Lakrua, 1 szt. 9. Może matjas 10. SzymonBBI, 1szt. 11. Kornik 1 szt. jeżeli będzie z logo forum 12. Palnik 13. Novy, 2 szt., kolor szary/grafitowy/czarny - tylko, jeśli z logo FAT. 14. Onufry22 z logo FAT 15. seaman, 1 szt. (z logo FAT, kolor czerwony) 16. ArtiZet, 1szt.o ile będzie z logo forum i kolor czarny/szary bez "oczojebnych" udziwnień 17. maciej37, 1 szt. 18. Edar, 1szt., z logo 19. pantufl, 1 szt., z logo 20. Dzwiedz, 1 szt., z logo 21. Slavko, 1szt., z logo FAT kolor czarny/szary 22. Szarik, 1 szt., z logo 23. Radiolog, 1 szt., czarna z logo FAT 24. karlos - kolor zielony i butelka 25. ypsi - tylko jeśli będzie logo (kolor zielony, niebieski) 26. Mallory, 1 szt (ale tylko opcja czarna lub zielona butelka) 27. GrubyByk, 1 szt., czarny lub szary 28. Ozzz, 1 szt., czarny, szary lub czerwony. 29. Zet Johny, 1 szt czerwony 30. torak, 1 szt czarny lub szary z logo i pomarańczową nicią:D |
rzep na lewym ramieniu. Każdy sobie coś tam do niego dorobi ...
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |