![]() |
Jak tam panie w temacie ?
|
też czekam .........? dzieje się coś?
|
Na razie zamieszanie...;)
To jest tak jak umawiane się z dziewczyną, jak na pierwszej randce dostaniecie "TO", to stracicie zainteresowanie, a jak na "TO" trzeba poczekać to lepiej smakuje;) A tak na poważnie też czekam, ale do wiosny na pewno będzie. |
....... Ty uważaj z dawaniem tego każdemu :) bo jeszcze coś tam złapiesz i się pochorujesz:)
|
przecież rozsądny jest, nie daje od razu ;)
|
PUK Puk dzieje się coś?????
|
Nie chce mi się o tym gadać... podobno mają być na piątek(jutro) tak jak miały być na poprzednie piątek i poprzedni i poprzedni... jak będą to dam znać.
|
Witam , ja tez pisze sie na te blyskotki ,prosze o jakies info i cene
|
Niestety nic z tego nie będzie. Gość co miał mi to robić, co tydz. mówi mi, że za tydz.
W końcu się wkuzdenerwowałem i grzecznie powiedziałem mu żeby się yebał na pysk. Poszukam jeszcze kogoś kto to robi, ale w mojej okolicy nie ma nikogo.... |
dymka ma nr do kolesia co carbonem obłożył cała vtr 1000 napisz do niego to da ci nr.
Mada zrób listę chętnych,wtedy określisz się dokładna ilość osłon i gość powinnien zrobić jak coś mu z tego zostanie. Szczerze srał bym sie z tym paprać i zrobić 2 3 szt..dla idei.. Niestety takie czasy,tez to przechodziłem i przechodze nadal.. Na podtoczenie tulejki trza zapisy robić u tokarza... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:52. |