![]() |
Cierpliwości :)
|
Wszyscy czekają aż pier... ny autokar bedzie miał miejsce ...
Szczerze mówiąc to już wolałbym zapłacić za tą przesyłkę niż czekać tyle ... :( :( uroki "za darmo" |
no to trochę mi lepiej ale już mam trochę dość swojego "garnka" :) Jak będzie się to przedłużać to może sami zorganizujemy transport jakąś barką z węglem po Odrze ;)
|
Według mnie za długo to juz trwa.
I w związku z tym jestem skłonny podjąc się transportu kasków ze Szczecina na Śląsk. Czas realizacji około 3 dni. Potrzebowal bym tylko kilka informacji: -gdzie mozna je odebrać i w jakich godzinach. - ile sztuk (kartonów) a wtedy podam wam cene za transport. (koszt nie powinien przekroczyć 15-20zł szt.) Co o tym myslicie ? |
Cytat:
|
ja też :) dzięki Kajetan
|
chętnie skorzystam,
działaj kajtek, z góry dzięki pozdro |
Ramires czekam teraz na twoja decyzje.
|
i to jest pomysl, tylko mi jeszcze brakuje info 3 wszystkie zamowione kaski dotarly, czy ktos czeka na gwiazdke z nieba:/
|
Dobra pany. Kaski są już u Ramiresa :)
Z tego co z nim rozmawiałem, to nie płacimy za przesyłki z UK. Całkowity koszt, stanowi cena z ebay czyli np.54.99 funciaków*5.20zł(kurs NBP z dzisiaj) =286zł + ewentualna przesyła krajowa. Podobno przyszły wszystkie zamówione modele. Ps. Michałek,Vinc,Kropek- wam przywioze osobiście w sobote. W zamian oczekuje :chleje::chleje: Pzdr. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:49. |