![]() |
U mnie 18000 i drugi sezon i też bez zarzutu, widać jak ktoś ma pecha, to ma
|
A ja trzeci raz zgłosiłem problem ze słabo grzejącymi, jak oddawałem w piątek na przegląd (24000 km). I co usłyszałem ?????
Że jest nowa akcja na mocniejsze jakieś tam przekaźniki bo podobno kierowniaca z materiału jakiegoś co odbierają ciepło - padłem . |
u mnie padły po 4500 km :mad:(manual)
najpierw grzały na maksa bez możliwości wyłączenia ,a po 2 dniach wyłączyły sie same na amen. :D. w serwisie dowiedziałem sie że honda na razie nie moze sobie z tym poradzić a więc czekam co ciekawego wymyślą . |
Cytat:
Panowie z "Hądy" zaproponowali 3 rozwiązania : 1.Wymiana znów manetek i liczyć na to, że będą działać . 2.Czekać aż uporają się z problemem. 3.Zwrot kasy ( i tą opcję wybrałem ) |
Jestem pod wrażeniem, że u mnie dzielnie się trzymają, jedynie guma się trochę wyciera i wulkanizuje
|
U mnie to samo. Guma wygląda już słabo.
|
Panowie ,
Proszę nie straszyć :) . Ja dzisiaj użyłem ich pierwszy raz i grzały fajnie . Na zewnątrz było tylko 6 stopni |
Nooo, za pierwszym razem działają. To taki chwyt marketingowy :-P
|
Jak was czytam to wydaje mi się jakby to jakiś ROMET był :P :mur: Ja cały czas kontempluję nad zwykłą VS DCT na warszawskie korki - co ciekawe samochód mam w czterobiegowym automacie ;) :at:
|
Moje działają bez zastrzeżeń, używane coraz częściej chociażby dzisiaj rano.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |