![]() |
lipa i tyle lewy wytrzyma,prawy bedzie sie łamał bardzo często tym bardziej że jest to odlew alu,nic tylko jakies patenty trzeba czynic
|
Dobre aluu wykorzystano do odlewu
Bardzo ładnie się spawa Pod spodem jest duże wybranie w miejscu w którym się łamie Dolałem tam to wszystko na równo Myślę że będzie mocniejsze https://lh3.googleusercontent.com/cp...I=w411-h685-no |
Tak tylko po spawaniu powinno sie alu zahartowac,czyli wygrzać w odpowiedniej temperaturze,spaw nie peknie,ale peknie obok spawu tem gdzie powstały napręzenia..
Zawsze można użyć śruby jako awaryjnego podnóżka,jest gdzie wkręcic |
Masakra kupujesz motor za kupę pieniędzy a takie g. Wykonanie pordzewiałe szprychy przełączniki psujące i możesz się wypier do set pęknie . SZOK
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli siły mają być przenoszone dalej wgłąb i uszkadzać coś głębiej, wolałbym jeździć z zapasowym podnóżkiem. |
lepiej źeby nic nie pękało SZAJ METAL!! ZNAL!
|
Ponoć już ktoś pracuje nad wzmocnieniem tego
|
Panowie
przewężenie-pocienienie materiału jest specjalnie zrobione, ma pękać TU a nie głębiej ,tak jak napisał HarryLey4/4. Jeżeli ktoś ma pęknięty (kompletny) detal to poproszę o przysłanie do mnie ,mam frezarki CNC i może zrobiłbym serię "zapasowych". Nie obiecuję bo nie mam na nic czasu,ALE MOŻE się uda. CIAŁ 501 288 133 |
To byłby hit, bo oryginalne pod tysiaka wychodzą
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:29. |