![]() |
:haha2::haha2::haha2:na pierwszym zdjęciu to wiosenka przyjechała
|
17 Załącznik(ów)
W drodze na spotkanie z Patiomkinem i Jurandem pognaliśmy szybkim łącznikiem autostradowym S7. Troszkę się ubłociliśmy. Granda błoto po osie na autostradzie....
Załącznik 4556 Patiomkin przed Marokiem musiał sprawdzić gęstość piasku Załącznik 4557 Maniak się nie wybiera więc rów mu wystarczył. Załącznik 4558 Jurand też chciał się na rowie sprawdzić, ale nim się obejżal motura mu zasuneli. Załącznik 4559 A jak się motor znalazł to ciut za późno było Załącznik 4560 Nie zdzierżył zniewagi... albo poprawka albo śmierć samuraja Załącznik 4561 Chodzenie po wodzie trzeba zacząć od wyszukania palików Załącznik 4562 a nie iść na żywioł Załącznik 4563 Wiosna tego roku nie dopisała Załącznik 4564 Kałuży trzeba było dobrze poszukać Załącznik 4565 żeby zrobić jakieś zdjęcie Załącznik 4566Załącznik 4567 stelaż Hepco Becker, tytanowy w technologi rejli, sprzedam tanio Załącznik 4568 Spotkanie "naszej klasy" ? Załącznik 4569 jedziem poniewierać sukę Załącznik 4571 a co Załącznik 4572 Manik chciał się utopić sam zamiast zimy Załącznik 4570 potem film mi się urwał przyatakowany drutem kolczastym. Dobrze, że nisko był :dizzy: Na strachu, rozdartych spodniach, urwanym (nie pierwszy raz) kierunku i rozdartej wiązce się skończyło :) |
Cytat:
Jak mawia mój kolega, że to szczęścia trzeba ludziom życzyć :) nie zdrowia. Na Titanicu to zdrowi byli, a w dodatku bogaci tylko szczęścia im zabrakło |
dobra, ma być juto pogoda, jak nie, to będzie znaczyć że bura suka dalej żyje :oldman:
|
Dżizes, zajebisty jest ten stelaż H&B!!! Z którego katalogu można to zamówić?
|
Jakoś słabośmy ją utopili - musiała suka jedna wyleźć z tej rzeki :( - ja mam za oknem z 10 -15cm śniegu - napadało w niecałe 3 godziny :cold::cold::cold:.
|
Nic dziwnego, ani się do końca nie spaliła, ani się potem nie utopiła.....:(
Musimy na następny raz zrobić po naszemu, minimum 2 granaty :) Ale zawsze można poprawkę zmontować. |
Gówno zawsze na wierzch wypłynie.
Widocznie bura suka też. Ja bym kamień na łańcuchu do szyi i dwie podwodne bomby, torpedę i tomahawk zapodał bo to qarwa twa do niczego nie podobne. |
kurde i chyba jeszcze pod prąd franca płynie, dziś do Krakowa dociągnęła, nie dojechałem nawet do pracy, bo pod górkę sie slizgało...
Jak ją z mostu zobaczę to płytką chodnikową pociągnę.... |
2 Załącznik(ów)
Dobij suke bez litosci - jak pomyślę że o o 18.00 u mni grama śniegu nie było a rano:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |